Zilveren munt Crypto mining 2021

Zilveren munt Crypto mining 2021 Crypto mining zilveren munt ingezoomd Crypto mining zilveren munt Zilveren munt Crypto mining antieke afwerking Zilveren munt Crypto mining 2021 - doos
Zilveren munt Crypto mining 2021
  • Prijs: € 189,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Crypto Mining munt is geslagen in 50 gram puur zilver (99,9%). De diameter van de Crypto Mining munt is 50 mm. Ook heeft de munt een nominale waarde van $2 in Niue.

Lees verder

De Crypto Mining munt staat geheel in het teken van cryptocurrency-mining. Dit is een erg actueel onderwerp in de 21e eeuw. De Crypto Mining munt is geslagen in 50 gram puur zilver (99,9%). De diameter van de Crypto Mining munt is 50 mm. Ook heeft de munt een nominale waarde van $2 in Niue. De Crypto Mining munt heeft een schitterende antieke uitstraling die de munt nog mooier maakt. De munt is ook gedeeltelijk verguld en dit staat prachtig in contrast met de rest van de munt. Dit detail doet de munt daarnaast ook erg opvallen. De Crypto Mining munt heeft een beperkt oplage van 888 stuks wereldwijd. De munt heeft een schitterende uitstraling en sluit goed bij het thema aan. De Crypto Mining munt is perfect voor wie zich in cryptocurrency verdiept.

Uitgelicht

  • Oplage van 888 stuks
  • 50 gram puur zilver (99,9%)
  • Antieke afwerking

Design van de Crypto Mining munt

De voorzijde van de Crypto Mining munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Daarnaast is ook de nominale waarde, het gewicht, gehalte, jaar en land van uitgifte af te lezen. De achterzijde van de Crypto Mining munt toont een mijnwerker. Door de verschillende details is al snel duidelijk dat de munt in het teken staat van cryptocurrency. Dit wordt nog duidelijk door de naam van de munt die ook af te lezen is. Het gouden detail doet de munt er opvallen. Daarnaast zijn er nog veel andere details te zien die de Crypto Mining munt een schitterende uitstraling geven. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

Zilveren munt Crypto mining 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 50 gram
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review