Taal
Zilveren munt Crypto mining 2021

Zilveren munt Crypto mining 2021

De Crypto Mining munt is geslagen in 50 gram puur zilver (99,9%). De diameter van de Crypto Mining munt is 50 mm. Ook heeft de munt een nominale waarde van $2 in Niue.

€ 189,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 189,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
Zilveren munt Crypto mining 2021

De Crypto Mining munt staat geheel in het teken van cryptocurrency-mining. Dit is een erg actueel onderwerp in de 21ste eeuw. De Crypto Mining munt is geslagen in 50 gram puur zilver (99,9%). De diameter van de Crypto Mining munt is 50 mm. Ook heeft de munt een nominale waarde van $2 in Niue. De Crypto Mining munt heeft een schitterende antieke uitstraling die de munt nog mooier maakt. De munt is ook gedeeltelijk verguld en dit staat prachtig in contrast met de rest van de munt. Dit detail doet de munt daarnaast ook erg opvallen. De Crypto Mining munt heeft een beperkt oplage van 888 stuks wereldwijd. De munt heeft een schitterende uitstraling en sluit goed bij het thema aan. De Crypto Mining munt is perfect voor wie zich in cryptocurrency verdiept.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 50 gram puur zilver (99,9%)
  • 888 stuks wereldwijd
  • Met certificaat van echtheid

Ontwerp Crypto mining munt

Ontwerp Crypto mining munt

De voorzijde van de Crypto Mining munt toont een mijnwerker. Door de verschillende details is al snel duidelijk dat de munt in het teken staat van cryptocurrency. Dit wordt nog duidelijk door de naam van de munt die ook af te lezen is. Het gouden detail doet de munt er opvallen. Daarnaast zijn er nog veel andere details te zien die de Crypto Mining munt een schitterende uitstraling geven.

Ontwerp Crypto mining munt

De achterzijde van de Crypto Mining munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Daarnaast is ook de nominale waarde, het gewicht, gehalte, jaar en land van uitgifte af te lezen.

Verpakking

Verpakking

Deze verbazingwekkende zilveren munt heeft het thema van cryptocurrency-mining, actueel in de 21e eeuw. De munt heeft een prachtig High Relief, een Antique Finish kwaliteit en is gedeeltelijk Verguld. Het wordt geleverd in een mooie koffer, samen met een certificaat van echtheid. Beperkte oplage van slechts 888 stuks.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
50 gram
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.