Volledige oeuvre van Vermeer in goud op zilver penningen

Volledige oeuvre van Vermeer in goud op zilver penningen

Het volledige oeuvre van Vermeer. 31 Goud op zilver collectie penningen (1975). De collectie bestaat uit de door de Vermeer Stichting te Amsterdam erkende 31 overgebleven werken van Johannes Vermeer. Deze collectie is ter gelegenheid van het 300ste herdenkingsjaar van Vermeer uitgegeven. De munten bestaan uit .925 zilver verguld met 24 karaat goud.
€ 725,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 725,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Deze aanbieding is voor een prachtige set van sterling zilver .925 munten van de Franklin Mint. Het betreft hier een uitgave van "Het volledige oeuvre van Vermeer" bestaande uit 31 munten. Deze munten zijn sterling zilver (.925) met een laagje puur goud (24kt)
De munten wegen 32 gram per stuk en de diameter is 45mm.

Deze set is in 1975 uitgegeven door de Franklin Mint, Nederland ter gelegenheid van het 300e herdenkingsjaar van Vermeer.
Op de voorzijde van de munten ziet u een afbeelding van 1 van de werken van Joannes Vermeer en op de achterzijde de naam van het kunstwerk met de naam Vermeer.

U ontvangt deze 31-delige set los in oorspronkelijke verpakking (inclusief houten opbergbox).

Dit is de eerste collectie in de geschiedenis van de penningkunst die niet slechts een selectie, maar de totaliteit van het werk van een vooraanstaand kunstenaar omvat. De collectie bestaat uit de door de Vermeer Stichting te Amsterdam erkende 31 overgebleven werken van Vermeer. Het Volledige Oeuvre van Vermeer wordt - ter gelegenheid van het 300ste Herdenkingsjaar van Vermeer - in een strikt beperkte eenmalige editie uitgegeven.

Op de randen van de penningen staan ook de waarborgstempels en het gehalte aangegeven: goud op zilver 925/1000.  Het complete werk van Vermeer

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.