Taal
Halve troy ounce zilveren Lunar munt 2014 - jaar van het paard

Halve troy ounce zilveren Lunar munt 2014 - jaar van het paard

Halve troy ounce zilveren Lunar munt 2014 - Het jaar van het Paard. Deze munt weegt 15,55 gram en is geslagen in puur zilver. Op de voorzijde is een afbeelding van twee paarden weergegeven.
€ 18,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 18,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

Deze munt weegt een halve troy ounce (15,55 gram) en is geslagen in puur zilver (99,9%). Op de voorzijde van de munt is een beeltenis weergegeven van twee paarden en op de achterzijde staat Queen Elizabeth II afgebeeld. De halve ounce Lunar munt is de kleinste munt uit de Lunar Serie die ieder jaar wordt geslagen door de Perth Mint uit Ausralie. Deze munten zijn populair onder beleggers en muntenverzamelaars. De Lunar munten worden uitgegeven in een relatief beperkte oplage en doordat ieder jaar het design verandert speelt er naar verloop van tijd ook enige verzamelwaarde mee.

De 2014 zilveren 1/2 troy ounce Lunar munten worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking van het munthuis. Dit betreft een munt uit de Lunar serie, waarbij ieder jaar in het teken staat van een bepaald dier conform de Chinese Lunar jaartelling. 2014 is het jaar van het paard.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.