• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

Halve troy ounce zilveren Lunar munt 2014 - jaar van het paard

20,10 Per stuk 1,30 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
1 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Halve troy ounce zilveren Lunar munt 2014 - Het jaar van het Paard. Deze munt weegt 15,55 gram en is geslagen in puur zilver.... Halve troy ounce zilveren Lunar munt 2014 - Het jaar van het Paard. Deze munt weegt 15,55 gram en is geslagen in puur zilver. Op de voorzijde is een afbeelding van twee paarden weergegeven.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 20,10
Prijs per gram
€ 1,30
Productsoort
Munt
Munt
1/2 troy ounce
Gehalte
99,9%
Conditie
Zo goed als nieuw
Jaar van uitgave
2014
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1/2 troy ounce zilveren Lunar uit 2014

Deze munt weegt een halve troy ounce (15,55 gram) en is geslagen in puur zilver (99,9%). Op de voorzijde van de munt is een beeltenis weergegeven van twee paarden en op de achterzijde staat Queen Elizabeth II afgebeeld. De halve ounce Lunar munt is de kleinste munt uit de Lunar Serie die ieder jaar wordt geslagen door de Perth Mint uit Ausralie. Deze munten zijn populair onder beleggers en muntenverzamelaars. De Lunar munten worden uitgegeven in een relatief beperkte oplage en doordat ieder jaar het design verandert speelt er naar verloop van tijd ook enige verzamelwaarde mee.
 
De 2014 zilveren 1/2 troy ounce Lunar munten worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking van het munthuis. Dit betreft een munt uit de Lunar serie, waarbij ieder jaar in het teken staat van een bepaald dier conform de Chinese Lunar jaartelling. 2014 is het jaar van het paard.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.