Altijd 100% verzekerd transport

X
Great Owl 2015 - 1 troy ounce zilveren munt

Great Owl 2015 - 1 troy ounce zilveren munt

Great Owl zilveren 1 troy ounce munten van de Birds of Prey serie, uitgegeven door de Royal Canadian Mint. De munt bevat 1 ounce fijnzilver.
€ 57,50
Great Owl 2015 - 1 troy ounce zilveren munt

Great Owl 2015 - 1 troy ounce zilveren munt

per stuk
13 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

1 Troy ounce zilveren munt Great Horned Owl

 

Deze 1 troy ounce zilveren munt Great Horned Owl is de vierde en laatste munt van de "Birds of Prey" serie van The Royal Canadian Mint. In deze serie worden de vier meest voorkomende roofvogels in Canada op afgebeeld. Deze munt is geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) en bevat 99,99% puur zilver. 

Op de voorzijde is de Great Horned Owl te vinden, beter bekend als de Amerikaanse Oehoe. Deze grote vogel wordt vliegend afgebeeld. Hierdoor zijn de details die zijn verwerkt in de vleugels erg goed zichtbaar. Ook het zilvergehalte van 99,99% en het land van herkomst Canada zijn duidelijk zichtbaar op deze zijde van de munt. Op de achterzijde van deze munten is Queen Elizabeth geportretteerd, samen met het jaar van uitgifte en de face value: 5 dollar. De ontwerpen van deze zilveren munt zijn gemaakt door Susanna Blunt.

De Great Owl munten worden uitgegeven in een gelimiteerde oplage van maximaal 1 miljoen stuks. Deze munt beschikt over een face value van $5,00 (Canadese dollar). Let op! Deze munten kunnen krasjes of melkvlekken bevatten. Dit heeft geen invloed op de waarde van de munt.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.