Panda munten

Goud verkopen via Inkoop Edelmetaal

Bent u in het bezit van edelmetaal in de vorm van munten of baren en wilt u graag uw zilver of goud verkopen tegen een eerlijke prijs? The Silver Mountain koopt het edelmetaal graag van u terug! Via inkoopedelmetaal.nl kunt u uw zilver of goud verkopen tegen de beste prijs van Nederland. De gehanteerde prijzen zijn gebaseerd op de huidige goud- en zilverprijs, die elke paar minuten automatisch wordt aangepast aan de huidige koers. Wilt u meer informatie over zilver of goud verkopen? Lees dan verder.

Hoe werkt het?

De prijs die Inkoop Edelmetaal biedt voor uw zilver of goud is te vinden op de website. U hoeft dus enkel uw te verkopen product op te zoeken, het aantal te verkopen producten in te vullen en op ‘verkoop dit product’ te klikken. Vervolgens dient u aan te geven op welke manier u de transactie wilt verzenden.  Inkoop Edelmetaal betaalt de biedprijs binnen 48 uur uit. De prijzen zijn gekoppeld aan de actuele koers, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Baren of munten in zilver en goud verkopen

Inkoopedelmetaal.nl neemt officiële beleggingsmunten graag van u over. Op de website vind u hier een overzicht van. Wilt u zilver of goud verkopen in de vorm van baren? Houdt er dan rekening mee dat de baren afkomstig dienen te zijn van LBMA erkende smelterijen als: Umicore, Degussa of Heraeus. Heeft u baren in bezit die niet voorkomen op de LBMA lijst? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.  

Wij werken samen met Waarborg Holland voor de controle en het testen van goudbaren.

 

Verzendmogelijkheden

Zilver of goud verkopen bij Inkoop Edelmetaal kan op een aantal manieren. U kunt gebruik maken van de ophaalservice via koerier, uw producten fysiek verkopen op onze locatie in Baarn of ervoor kiezen het pakket zelf te verzenden via een door u gewenst transportbedrijf. We leggen de verschillende opties graag even  uit:

  • Ophaalservice via koerier: Het voordeel van de ophaal service via koerier is de volledig verzekerde service. Voor EUR 35,- wordt uw pakket thuis opgehaald. Deze kosten zullen in mindering worden gebracht bij het uitbetalen van het door u te ontvangen bedrag.
  • Eigen verzending: Verzending via een door u gewenst transportbedrijf kan een goedkoper alternatief zijn. Deze verzending is op eigen risico. Inkoop Edelmetaal kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of fouten in de verzending.
  • Afleveren in Baarn: Goud verkopen is ook mogelijk op onze locatie in Baarn. De verkoopprocedure neemt ongeveer 15 minuten in beslag. We willen u vragen om uw identiteitsbewijs mee te nemen ter verificatie.

Heeft u edelmetaal opgeslagen bij Edelmetaal Beheer Nederland? Als u een verkooporder aanmaakt kunt u daarbij aangeven dat u het edelmetaal (terug)verkoopt vanuit Edelmetaal Beheer Nederland. Vervolgens wordt dit door ons gecontroleerd en binnen enkele dagen verwerkt.

 

Gemiddelde klantwaardering van 9.5

Heeft u munten of baren in goud of zilver in bezit die niet op inkoopedelemetaal.nl staan vermeld, maar die u wel graag wilt verkopen? Dan kunt u contact opnemen via 035 2031381. We bekijken dan of we deze van u over kunnen nemen. We doen ons uiterste best om u naar alle tevredenheid van dienst te kunnen zijn. U ontvangt bij ons de hoogste biedprijs van Nederland, binnen 48 uur uitbetaald.

Onze service wordt door bestaande klanten met een gemiddelde klantbeoordeling van 9.5 gewaardeerd.