Taal

Goud verkopen via Inkoop Edelmetaal

Bent u in het bezit van edelmetaal in de vorm van munten of baren en wilt u graag uw zilver of goud verkopen tegen een eerlijke prijs? The Silver Mountain koopt het edelmetaal graag van u terug! Via inkoopedelmetaal.nl kunt u uw zilver of goud verkopen tegen de beste prijs van Nederland. De gehanteerde prijzen zijn gebaseerd op de huidige goudprijs en zilverprijs, die elke paar minuten automatisch wordt aangepast aan de huidige koers. Wilt u meer informatie over zilver of goud verkopen? Lees dan verder.

Hoe werkt het?

De prijs die Inkoop Edelmetaal biedt voor uw zilver of goud is te vinden op de website. U hoeft dus enkel uw te verkopen product op te zoeken, het aantal te verkopen producten in te vullen en op ‘verkoop dit product’ te klikken. Vervolgens dient u aan te geven op welke manier u de transactie wilt verzenden. Inkoop Edelmetaal betaalt de biedprijs binnen 48 uur uit. De prijzen zijn gekoppeld aan de actuele koers, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Baren of munten in zilver en goud verkopen

Inkoopedelmetaal.nl neemt officiële beleggingsmunten graag van u over. Op de website vind u hier een overzicht van. Wilt u zilver of goud verkopen in de vorm van baren? Houdt er dan rekening mee dat de baren afkomstig dienen te zijn van LBMA erkende smelterijen als: Umicore, Degussa of Heraeus. Heeft u baren in bezit die niet voorkomen op de LBMA lijst? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij werken samen met Waarborg Holland voor de controle en het testen van goudbaren.

Verzendmogelijkheden

Zilver of goud verkopen bij Inkoop Edelmetaal kan op een aantal manieren. U kunt gebruik maken van de ophaalservice via koerier, uw producten fysiek verkopen op onze locatie in Baarn of ervoor kiezen het pakket zelf te verzenden via een door u gewenst transportbedrijf. We leggen de verschillende opties graag uit:

  • Ophaalservice via koerier: Het voordeel van de ophaal service via koerier is de volledig verzekerde service. Voor EUR 35,- wordt uw pakket thuis opgehaald. Deze kosten zullen in mindering worden gebracht bij het uitbetalen van het door u te ontvangen bedrag.
  • Eigen verzending: Verzending via een door u gewenst transportbedrijf kan een goedkoper alternatief zijn. Deze verzending is op eigen risico. Inkoop Edelmetaal kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of fouten in de verzending.
  • Afleveren in Baarn: Goud verkopen is ook mogelijk op onze locatie in Baarn. De verkoopprocedure neemt ongeveer 15 minuten in beslag. We willen u vragen om uw identiteitsbewijs mee te nemen ter verificatie.

Heeft u edelmetaal opgeslagen bij Edelmetaal Beheer Nederland? Als u een verkooporder aanmaakt kunt u daarbij aangeven dat u het edelmetaal (terug)verkoopt vanuit Edelmetaal Beheer Nederland. Vervolgens wordt dit door ons gecontroleerd en binnen enkele dagen verwerkt.

Gemiddelde klantwaardering van 9.5

Heeft u munten of baren in goud of zilver in bezit die niet op inkoopedelemetaal.nl staan vermeld, maar die u wel graag wilt verkopen? Dan kunt u contact opnemen via 035 2031381. We bekijken dan of we deze van u over kunnen nemen. We doen ons uiterste best om u naar alle tevredenheid van dienst te kunnen zijn. U ontvangt bij ons de hoogste biedprijs van Nederland, binnen 48 uur uitbetaald.

Onze service wordt door bestaande klanten met een gemiddelde klantbeoordeling van 9.8 gewaardeerd.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.