Discover Australia zilveren munten Discover Australia set Perth Mint Discover Australia munt Kangaroo Discover Australia munt Koala
Discover Australia zilveren munten

Gekleurde set zilveren munten Discover Australia

  • Prijs: € 449,00 per stuk
  • Tijdelijk niet leverbaar

Dit product is helaas niet meer op voorraad

Voorraadalert
NIEUW Complete vijfdelige set zilveren troy ounce munten van de serie Discover Australia. Uitgegeven door de Perth Mint uit Australie in een strikt gelimiteerde oplage van 5.000 stuks wereldwijd. Meer info

Set zilveren munten

2013 Editie - vijfdelige set zilveren Proof munten. Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,9%) PROOF kwaliteit. Met een gelimiteerde oplage van 5.000 stuks is deze set geïntroduceerd voor muntenverzamelaars die tevens in zilver willen investeren.

Zilveren munten Australië

De set bestaat uit vijf prachtige gekleurde munten, waarbij op iedere munt een ander dier uit Australië is afgebeeld. Zo is er een munt met een afbeelding van een kangoeroe, een koala, een emoe, een kookaburra vogel en een vogelbekdier.

Perth Mint zilver

Deze munten zijn uitgegeven door de Perth Mint uit Australië en worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking, inclusief een genummerd certificaat van echtheid. De munten beschikken over de status van wettig betaalmiddel en worden verhandeld onder de margeregeling.

Specificaties

Producent Royal Canadian Mint

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review

Prijshistorie