Gekleurde set zilveren munten Discover Australia

Discover Australia zilveren munten Discover Australia set Perth Mint Discover Australia munt Kangaroo Discover Australia munt Koala
Discover Australia zilveren munten
  • Prijs: € 449,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

NIEUW Complete vijfdelige set zilveren troy ounce munten van de serie Discover Australia. Uitgegeven door de Perth Mint uit Australie in een strikt gelimiteerde oplage van 5.000 stuks wereldwijd.

Lees verder

Set zilveren munten

2013 Editie - vijfdelige set zilveren Proof munten. Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,9%) PROOF kwaliteit. Met een gelimiteerde oplage van 5.000 stuks is deze set geïntroduceerd voor muntenverzamelaars die tevens in zilver willen investeren.

Zilveren munten Australië

De set bestaat uit vijf prachtige gekleurde munten, waarbij op iedere munt een ander dier uit Australië is afgebeeld. Zo is er een munt met een afbeelding van een kangoeroe, een koala, een emoe, een kookaburra vogel en een vogelbekdier.

Perth Mint zilver

Deze munten zijn uitgegeven door de Perth Mint uit Australië en worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking, inclusief een genummerd certificaat van echtheid. De munten beschikken over de status van wettig betaalmiddel en worden verhandeld onder de margeregeling.

Lees minder

Specificaties

Discover Australia zilveren munten
Producent Royal Canadian Mint

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review