500 Gram zilver muntbaar Cook Islands 2017

500 Gram zilver muntbaar Cook Islands 2017

Cook Islands muntbaar van 500 gram puur zilver. Uitgegeven in 2017 door de Sunshine Mint en geslagen in 99,99% puur zilver.
€ 425,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 425,50
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Gegarandeerde terugkoopgarantie

Nieuwe uitgave van de Cook Islands muntbaren in 100 gram puur zilver (99,99%). Deze muntbaar is uitgegeven door de Sunshine Mint in de Verengde Staten. De muntbaren hebben de status van wettig betaalmiddel op de Cook Islands en worden zodoende als zilveren munt onder de margeregeling verhandeld - wat het een goedkoop alternatief maakt voor zilverbaren.

Op de voorzijde van deze muntbaar staat bovenaan de volgende tekst "500g Coin Fine Silver .9999". Daaronder is als het ware de munt in de baar geslagen met de afbeelding van Queen Elizabeth II en de nominale waarde. Onder de munt is het Bounty zeilschip afgebeeld wat centraal staat bij het design van de Cook Islands muntbaren met daaronder het logo van de producent Sunshine Mint.

De muntbaren zijn verpakt in de oorspronkelijke verpakking waarbij op de achterzijde tevens het certificaat van echtheid is bijgevoegd.

Let op: deze zilveren muntbaar is voor een deel op de achterzijde dichtgetaped, omdat de seal voor een deel was open gegaan. De muntbaar is verder in perfecte conditie.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.