Taal
5 x 1 troy ounce zilveren munten Noorderlicht serie

5 x 1 troy ounce zilveren munten Noorderlicht serie

De Noorderlicht munten set is speciaal door The Silver Mountain gecreëerd en er zijn er maar slecht 100 van verkrijgbaar. Deze prachtige munten set is nergens anders te vinden.

Voor deze set geldt op = op, nabestellen is niet mogelijk. 

€ 439,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 439,00
 • Volledig verzekerd transport
 • Eerlijke prijs
 • Terugkoopgarantie
 • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

5 x 1 troy ounce zilveren munten Noorderlicht serie

Exclusief bij The Silver Mountain kunt u de Noorderlicht munten set kopen. De Noorderlicht munten set is er niet zomaar een aangezien deze vijf zeer populaire munten uit 2020 bevat die in een mooi jasje gestoken zijn. De vijf munten in de Northern Light set zijn:

 • 1 troy ounce zilveren Krugerrand 2020
  De Krugerrand wordt door de South African Mint in 1 troy ounce puur zilver geslagen. Voorheen werd de Krugerrand enkel in het goud uitgegeven, maar inmiddels is er ook een zeer gewilde zilveren versie beschikbaar. De naam Krugerrand komt van de oprichter van de South African Mint, Paul Kruger. De diameter van de Krugerrand is 39.6 mm.
 • 1 troy ounce Silver Eagle 2020
  De Silver Eagle wordt uitgegeven door de US Mint. De Silver Eagle bevat 1 troy ounce puur zilver en is, sinds de eerste uitgave in 1986, wereldwijd zeer gewild. De diameter van de Silver Eagle is 40.6 mm. In de Verenigde Staten wordt de Silver Eagle als een wettig betaalmiddel beschouwd en deze heeft daarom een nominale waarde van $1.
 • 1 troy ounce zilveren Maple Leaf 2020
  De Canadese Maple Leaf is een erg bekende munt geslagen door de Royal Canadian Mint. De Maple Leaf is geslagen in 1 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 38 mm. De Royal Canadian Mint geeft de Maple Leaf al uit sinds 1988 en hedendaags is de munt nog steeds erg populair
 • 1 troy ounce zilveren Britannia munt 2021
  De Britannia munten worden al sinds 1987 uitgegeven door de Royal Mint. Sinds 1997 is er ook een zilveren versie die in puur zilver wordt geslagen. De Britannia munt is erg herkenbaar en symboliseert het Verenigd Koninkrijk.
 • 30 gram zilveren Panda munt 2020
  De Panda munt wordt uitgegeven door het officiële munthuis van China, de China Gold Coin Corporation. De Panda munten worden al sinds 1983 uitgegeven en deze versie is geslagen in 30 gram puur zilver.
Uitgelicht

Uitgelicht

 • Gelimiteerde uitgave van 100 stuks
 • Exclusief verkrijgbaar bij The Silver Mountain
 • Set van 5 populaire munten in een bijzonder jasje
Verpakking

Verpakking

De set wordt verpakt in een prachtige bijpassende doos in de kleuren van het noorderlicht. Deze speciale muntenset is exclusief gemaakt voor klanten van The Silver Mountain en bevat de populaireste munten in een speciaal jasje.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
5 troy ounce

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.