Beperkte oplage - Op is op!

5 x 1 troy ounce zilveren munten Noorderlicht serie

Noorderlicht serie zilveren munten Noorderlicht serie zilveren munten - ingezoomd 1 troy ounce zilveren munten Noorderlicht serie 1 troy ounce zilveren munten Noorderlicht serie - doos
Noorderlicht serie zilveren munten
  • Prijs: € 429,00 per stuk
Maximaal 29 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Noorderlicht munten set is speciaal door The Silver Mountain gecreëerd en er zijn er maar slecht 100 van verkrijgbaar. Deze prachtige munten set is nergens anders te vinden. Lees verder

5 x 1 troy ounce zilveren munten Noorderlicht serie

Exclusief bij The Silver Mountain kunt u de Noorderlicht munten set kopen. De Noorderlicht munten set is er niet zomaar een aangezien deze vijf zeer populaire munten uit 2020 bevat die in een mooi jasje gestoken zijn. De vijf munten die u in de Noorderlicht munten set kan vinden zijn:

  • 1 troy ounce zilveren Krugerrand 2020
  • 1 troy ounce Silver Eagle 2020
  • 1 troy ounce zilveren Maple Leaf 2020
  • 1 troy ounce zilveren Britannia munt 2021
  • 30 gram zilveren Panda munt 2020

De Noorderlicht munten set is speciaal door The Silver Mountain gecreëerd en er zijn er slecht 100 van verkrijgbaar. Deze prachtige munten set is nergens anders te vinden.

Uitgelicht

  • Exclusief bij The Silver Mountain
  • Bevat vijf zeer populaire munten
  • Slecht 100 stuks verkrijgbaar

1 troy ounce zilveren Krugerrand 2020

1 troy ounce zilveren Krugerrand 2020 - Noorderlicht

De Krugerrand wordt door de South African Mint in 1 troy ounce puur zilver geslagen. Voorheen werd de Krugerrand enkel in het goud uitgegeven, maar inmiddels is er ook een zeer gewilde zilveren versie beschikbaar. De naam Krugerrand komt van de oprichter van de South African Mint, Paul Kruger. De diameter van de Krugerrand is 39.6 mm.

De voorzijde van de Krugerrand bevat een beeltenis van Paul Kruger. Om deze beeltenis heen is de tekst “Suid Afrika – South Africa” af te lezen. De achterzijde van de Krugerrand bevat een afbeelding van een springbok. Naast deze afbeelding is ook het jaartal 2020 en de tekst “Fynsilwer 1 oz fine silver” weergegeven. 

1 troy ounce Silver Eagle 2020

1 troy ounce Silver Eagle 2020 - Noorderlicht

De Silver Eagle wordt uitgegeven door de US Mint. De Silver Eagle bevat 1 troy ounce puur zilver en is, sinds de eerste uitgave in 1986, wereldwijd zeer gewild. De diameter van de Silver Eagle is 40.6 mm. In de Verenigde Staten wordt de Silver Eagle als een wettig betaalmiddel beschouwd en deze heeft daarom een nominale waarde van $1.

De voorzijde van de Silver Eagle toont het historische Walking Liberty ontwerp, ontworpen door Adolph A. Weinman in 1916. De Amerikaanse vlag is over haar schouders te zien en in haar hand heeft ze eiken- en lauriertakken beet. De achterzijde van de Silver Eagle de Amerikaanse zeearend, wat een van de symbolen van Amerika is. Deze heldhaftige zeearend is in combinatie met het nationale schild te zien terwijl hij pijlen en een olijftak in zijn klauwen heeft. De achterzijde is oorspronkelijk in 1792 ontworpen door Robert Scot. 

1 troy ounce zilveren Maple Leaf 2020

1 troy ounce zilveren Maple Leaf 2020 - Noorderlicht

De Canadese Maple Leaf is een erg bekende munt geslagen door de Royal Canadian Mint. De Maple Leaf is geslagen in 1 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 38 mm. De Royal Canadian Mint geeft de Maple Leaf al uit sinds 1988 en hedendaags is de munt nog steeds erg populair.

De voorzijde van Maple Leaf toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Aangezien de Maple Leaf een wettig betaalmiddel is in Canada, is ook de nominale waarde van $5 af te lezen. De achterzijde van de Maple Leaf bevat het bekende esdoornblad. Aan dit esdoornblad is ook met behulp van een speciale lasertechnologie een veiligheidssymbool toegevoegd om zo vervalsing tegen te gaan.

1 troy ounce zilveren Britannia munt 2021

1 troy ounce zilveren Britannia munt 2021

De Britannia munten worden al sinds 1987 uitgegeven door de Royal Mint. Sinds 1997 is er ook een zilveren versie die in puur zilver wordt geslagen. De Britannia munt is erg herkenbaar en symboliseert het Verenigd Koninkrijk.

De Britannia munt is een wettig betaalmiddel in het Verenigd Koninkrijk met een nominale waarde van £2. Om deze reden toont de voorzijde van de Britannia munt een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Op deze zijde is ook de nominale waarde af te lezen. De achterzijde van de Britannia munt is ontworpen door Philip Nathan en toont Britannia. Britannia is afgebeeld met een drietand en een schild waarop de Union Jack, de vlag van het Verenigd Koninkrijk, te zien is.

30 gram zilveren Panda munt 2020

30 gram zilveren Panda munt 2020

De Panda munt wordt uitgegeven door het officiële munthuis van China, de China Gold Coin Corporation. De Panda munten worden al sinds 1983 uitgegeven en deze versie is geslagen in 30 gram puur zilver.

De voorzijde van de Panda munt toont de gebedsruimte Beijing Temple of Heaven. Op deze zijde is ook het land en jaar van uitgifte af te lezen. De achterzijde van de Panda munt toont een afbeelding waarop een moeder panda met haar jong te zien is. Het jong leert om een boom te beklimmen en de moeder moedigt het jong vanaf de grond aan.

Lees minder

Specificaties

Noorderlicht serie zilveren munten
Gehalte 99,99%
Conditie Nieuw
Gewicht 5 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen

Alternatieven

7 Troy ounce zilveren munten set Mexican Libertad Proof

7 Troy ounce zilveren munten set Mexican Libertad Proof

Prijs: € 399,95 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

3-delige zilveren munten set Lunar 2021 Proof

3-delige zilveren munten set Lunar 2021 Proof

Prijs: € 249,00 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review