Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
5 troy ounce zilveren munt Hemelse draak 2023 proof

5 troy ounce zilveren munt Hemelse draak 2023 proof

De 5 troy ounce zilveren munt Hemelse draak is een grote verzamelmunt geslagen in 99,99% puur zilver, proof kwaliteit. De munt valt op door haar prachtige design met gouden accenten.

€ 559,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 559,00
1 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

5 troy ounce verzamelmunt Hemelse draak

 

Deze zilveren verzamelmunt is geslagen in 99,99% puur zilver en in proof kwaliteit. De grote verzamelmunt van 5 troy ounce heeft een diameter 65 mm en wordt uitgegeven door het bekende Canadese munthuis Royal Canadian Mint.

De hemelse draak afgebeeld op deze munt wordt gezien als beschermer van alles wat jij ziet als een thuis. Deze krachtige beschermer staat volgens de Chinese tradities symbool voor overvloed, geluk en welvaart. Dit maakt deze munt dan ook het perfecte cadeau.

 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Verzamelmunt van 5 troy ounce in proof kwaliteit
  • Geslagen in 99,99% puur zilver
  • Wereldwijde oplage van slechts 2088 munten
  • Geleverd in prachtige verpakking inclusief certificaat van echtheid

Ontwerp Hemelse draak 2023

Ontwerp Hemelse draak 2023

De prachtige grote verzamelmunt met goudkleurige rand heeft een prachtig ontwerp van een vliegende draak die bijna de hele voorkant van de munt bedekt. De gehele draak verguld waardoor deze van de munt springt. Het gedetailleerde design komt onder andere in de schubben van de draak goed naar voren. Doordat er geen opschriften op deze zijde van de munt zijn toegevoegd, is het prachtige ontwerp zonder afleidingen goed zichtbaar.

Ontwerp Hemelse draak 2023

Ook op de achterzijde van de munt komt de combinatie tussen de zilveren munt en de goudkleurige vergulde design goed naar voren. De beeltenis van koningin Elizabeth II springt uit het ontwerp door de vergulde laag. In tegenstelling tot de voorzijde, zijn op de achterzijde wel diverse opschriften toegevoegd, zoals de naam van de vorstin, de nominale waarde van de munt, het jaar van uitgifte en het land van uitgifte. Ook zijn de jaartallen 1952 – 2022 toegevoegd, die symbool staan voor de regeerperiode van koningin Elizabeth II.

Verpakking

Verpakking

De prachtige Hemelse draak munt wordt geleverd in een speciaal ontworpen verpakking. Het ontwerp van de rood gelakte houten box is gebaseerd op het Chinese nieuwjaar. In de verpakking is ook een certificaat van echtheid toegevoegd.

De rode buitendoos maakt deze munt volgens Chinese tradities het perfecte geschenk. Volgens de traditie geven Chinezen elkaar namelijk een rode envelop met ‘luckymoney’ voor geluk in het nieuwe jaar. De tekst “Good Fortune” is dan ook opgenomen op de buitenkant van de verpakking.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Proof
Gewicht
5 troy ounce
Jaar van uitgifte
2023

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.