5 troy ounce zilveren munt Goddelijke komedie 2020

5 troy ounce zilveren munt Goddelijke komedie 2020 5 oz zilveren munt Goddelijke komedie 2020 Goddelijke komedie 2 troy ounce zilverne munt  2020 zilveren munt Goddelijke komedie 2020 5 troy ounce zilveren munt Goddelijke komedie 2020 - box
5 troy ounce zilveren munt Goddelijke komedie 2020
  • Prijs: € 499,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De 5 troy ounce zilveren Goddelijke Komedie munt is een prachtige munt uit Kameroen met een indrukwekkend gewicht van 5 troy ounce puur zilver. De diameter van de munt is 65 mm. Naast het gewicht is ook het ontwerp van de Goddelijke Komedie munt enorm aantrekkelijk aangezien deze erg rijk aan detail is. Lees verder

5 troy ounce zilveren munt Goddelijke komedie 2020

De 5 troy ounce zilveren Goddelijke Komedie munt is een prachtige munt uit Kameroen met een indrukwekkend gewicht van 5 troy ounce puur zilver. De diameter van de munt is 65 mm. Naast het gewicht is ook het ontwerp van de Goddelijke Komedie munt enorm aantrekkelijk aangezien deze erg rijk aan detail is. Ook bevat de munt een antieke afwerking wat prachtige uitstraling geeft. De Goddelijke Komedie munt is geslagen ter ere van het 700-jarige bestaan van het monumentale gedicht “de goddelijke komedie”. Dit gedicht is in het eerste kwart van de 14e eeuw geschreven door Dante Alighieri. De Goddelijke Komedie munt heeft een zeer beperkte oplage van slecht 333 stuks en wordt in Kameroen als een wettig betaalmiddel gezien. Hierdoor heeft de munt een nominale waarde van 5.000 CFA-frank.

Uitgelicht

  • Oplage van 333 stuks
  • 5 troy ounce (155,5 gram) puur zilver (99,99%)
  •  Prachtig gedetailleerd ontwerp

Design van de Goddelijke Komedie munt

Op de voorzijde van de Goddelijke Komedie munt is Dante Alighieri, de schrijver van de goddelijke komedie, afgebeeld. Op deze zijde zijn ook de nominale waarde en het land en jaar van uitgifte te zien. Ook is er vermeldt dat de munt in het teken staat van het 700-jarige bestaan van het gedicht. De achterzijde van de Goddelijke Komedie munt toont een indrukwekkende afbeelding van de hel. Met behulp van schitterende details zijn vele mensen krioelend over elkaar te zien. De Goddelijke Komedie munt heeft een grimmige uitstraling, maar is enorm indrukwekkend en trekt de aandacht.

De goddelijke komedie

De goddelijke komedie, of La Divina Commedia, is een allegorisch epos van de Italiaanse dichter Dante Alighieri. Hij beschrijft hierin zijn reis door de drie rijken van het hiernamaals: hel, louteringsberg en hemel. De goddelijke komedie is een komedie in plaats van een tragedie aangezien hij van hel naar hemel gaat.

Lees minder

Specificaties

5 troy ounce zilveren munt Goddelijke komedie 2020
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 5 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020

Maak de serie compleet

5 troy ounce zilveren munt Goddelijke komedie 2021

5 troy ounce zilveren munt Goddelijke komedie 2021

Prijs: € 599,95 per stuk

Op voorraad

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review