5 troy ounce zilveren munt geluksgoden Fu Lu Shou 2021

5 troy ounce zilveren munt geluksgoden Fu Lu Shou 2021 zilveren munt geluksgoden Fu Lu Shou 2021 Fu Lu Shou zilveren munt 5 troy ounce zilveren munt geluksgoden Fu Lu Shou 2021 - verpakking
5 troy ounce zilveren munt geluksgoden Fu Lu Shou 2021
  • Prijs: € 549,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Fu Lu Shou munt is geslagen in 5 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 55,5 mm. De munt heeft een prachtige uitstraling die wordt versterkt dankzij de antieke afwerking.

Lees verder

De Fu Lu Shou munt staat in het teken van Fu, Lu en Shou. Fu, Lu en Shou komen voort uit Chinese volksreligie en worden afgebeeld als drie oude wijze mannen. De Fu Lu Shou munt is geslagen in 5 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 55,5 mm. De munt heeft een prachtige uitstraling die wordt versterkt dankzij de antieke afwerking. De Fu Lu Shou munt is erg uniek en heeft een beperkte oplage van slecht 388 stuks. In Tuvalu wordt de Fu Lu Shou munt als een wettig betaalmiddel beschouwd en heeft daarom een nominale waarde van $5. De Fu Lu Shou munt is erg rijk in details en bevat prachtige kleuren die als schitterende aanvullen dienen.  

Uitgelicht

  • Oplage van 388 stuks
  • 5 troy ounce (155,530 gram) puur zilver (99,99%)
  • In het teken van Fu, Lu en Shou

Design van de Fu Lu Shou munt

Op de voorzijde van de Fu Lu Shou munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Rondom de beeltenis zijn het gewicht, gehalte en de nominale waarde af te lezen. De voorzijde heeft een antieke afwerking en deze loopt over naar de achterzijde. Op de achterzijde van de Fu Lu Shou munt zijn Fu, Lu en Shou te zien. Fu is de belichaming van welvaart, Lu de belichaming van succes en Shou de belichaming van een lang leven. De 3 wijze mannen zijn te zien rondom een yin-yang-symbool. De afbeelding is rijk in details en bevat prachtige kleuren. De Fu Lu Shou munt heeft een schitterende uitstraling en is dankzij de vele details erg uniek. 

Lees minder

Specificaties

5 troy ounce zilveren munt geluksgoden Fu Lu Shou 2021
Producent Perth Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 5 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review