5 troy ounce gouden munt Kookaburra 2021 Proof

5 troy ounce gouden munt Kookaburra 2021 Proof 5 troy ounce gouden munt Kookaburra Kookaburra 5 troy ounce gouden munt 2021 Proof Kookaburra gouden munt 5 troy ounce Kookaburra 5 troy ounce gouden munt 2021 Proof
5 troy ounce gouden munt Kookaburra 2021 Proof
  • Prijs: € 11.595,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Kookaburra munt van 5 troy ounce puur goud (99,99%). Deze indrukwekkende munt heeft een oplage van slechts 50 stuks wereldwijd. Dit is niet veel. De Kookaburra munt is van uitstekende kwaliteit en ziet er prachtig uit.

Lees verder

De Kookaburra munten zijn wereldwijd erg bekend en gewild. De munten worden al sinds 1990 geslagen door de Perth Mint en kende daarom vorig jaar hun 30-jarige bestaan. Om deze reden is er voor het eerste een 5 troy ounce gouden Kookaburra munt op de markt gebracht. Deze munt was een groot succes. Om deze reden slaat de Perth Mint ook dit jaar een Kookaburra munt van 5 troy ounce puur goud (99,99%). Deze indrukwekkende munt heeft een oplage van slechts 50 stuks wereldwijd. Dit is niet veel. De Kookaburra munt is van uitstekende kwaliteit en ziet er prachtig uit, net zoals de andere Kookaburra munten. Het indrukwekkende gewicht doet de Kookaburra munt erg opvallen. Daarnaast is de Kookaburra munt van Proof kwaliteit. Net zoals de andere Kookaburra munten heeft deze munt een nominale waarde aangezien deze als wettig betaalmiddel wordt gezien in Australië. De nominale waarde bedraagt $500. De Kookaburra munt heeft een prachtige uitstraling en is perfect voor degene die fan zijn van de Kookaburra serie. 

Uitgelicht

  • Zeer beperkte oplage van slechts 50 stuks
  • 5 troy ounce (155,5 gram) puur goud (99,99%)
  • Proof kwaliteit 

Design van de Kookaburra munt

De voorzijde van de Kookaburra munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn de nominale waarde en het land van uitgifte af te lezen. De achterzijde van de Kookaburra munt toont hetzelfde design als dat van zilveren munt. Een kookaburra is op een tak te zien. Rondom de afbeelding zijn het jaar van uitgifte, gewicht, gehalte en materiaal af te lezen. Ook is een “P” te zien. Dit is op alle munten van de Perth Mint te zien. De Kookaburra munt heeft een verfijnd design met prachtige details. De munt heeft een prachtige uitstraling en trekt zeker de aandacht. Naast het design is ook het gewicht erg indrukwekkend. 

 

Bent u op zoek naar andere gouden munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

5 troy ounce gouden munt Kookaburra 2021 Proof
Producent Austrian Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Proof
Gewicht 5 troy ounce
Doel aankoop Beleggen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review