Taal
5 troy ounce gouden munt Kookaburra 2021 Proof

5 troy ounce gouden munt Kookaburra 2021 Proof

Kookaburra munt van 5 troy ounce puur goud (99,99%). Deze indrukwekkende munt heeft een oplage van slechts 50 stuks wereldwijd. Dit is niet veel. De Kookaburra munt is van uitstekende kwaliteit en ziet er prachtig uit.

€ 11.595,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 11.595,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

De Kookaburra munten zijn wereldwijd erg bekend en gewild. De munten worden al sinds 1990 geslagen door de Perth Mint en kende daarom vorig jaar hun 30-jarige bestaan. Om deze reden is er voor het eerste een 5 troy ounce gouden Kookaburra munt op de markt gebracht. Deze munt was een groot succes. Om deze reden slaat de Perth Mint ook dit jaar een Kookaburra munt van 5 troy ounce puur goud (99,99%). Deze indrukwekkende munt heeft een oplage van slechts 50 stuks wereldwijd. Dit is niet veel. De Kookaburra munt is van uitstekende kwaliteit en ziet er prachtig uit, net zoals de andere Kookaburra munten. Het indrukwekkende gewicht doet de Kookaburra munt erg opvallen. Daarnaast is de Kookaburra munt van Proof kwaliteit. Net zoals de andere Kookaburra munten heeft deze munt een nominale waarde aangezien deze als wettig betaalmiddel wordt gezien in Australië. De nominale waarde bedraagt $500. De Kookaburra munt heeft een prachtige uitstraling en is perfect voor degene die fan zijn van de Kookaburra serie. 

Bent u op zoek naar andere gouden munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 50 stuks wereldwijd
  • 5 troy ounce (155,5 gram) puur goud (99,99%)
  • Geslagen in Proof kwaliteit

Ontwerp gouden Kookaburra munt

Ontwerp gouden Kookaburra munt

De voorzijde van de Kookaburra munt toont hetzelfde design als dat van zilveren munt. Een kookaburra is op een tak te zien. Rondom de afbeelding zijn het jaar van uitgifte, gewicht, gehalte en materiaal af te lezen. Ook is een “P” te zien. Dit is op alle munten van de Perth Mint te zien.

Ontwerp gouden Kookaburra munt

De achterzijde van de Kookaburra munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn de nominale waarde en het land van uitgifte af te lezen.

Gouden Kookaburra munt

Gouden Kookaburra munt

De Kookaburra munt heeft een verfijnd design met prachtige details. De munt heeft een prachtige uitstraling en trekt zeker de aandacht met zijn indrukwekkende gewicht van 155,5 gram.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Proof
Gewicht
5 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021
Land van uitgifte
Australië
Producent

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.