Taal
30 Gram zilveren munt Panda 2020

30 Gram zilveren munt Panda 2020

Deze zilveren Panda munt van 30 gram, is geslagen door de China Gold Coin Corp. Het betreft de Panda munt van het jaartal 2020 en dit zijn nieuw geslagen munten in de oorspronkelijke verpakking. Alle munten zijn per stuk verpakt en in nieuw-conditie. Het gehalte zilver van deze munten is 99,9% en de munten beschikken over de status van wettig betaalmiddel in China.

€ 33,40
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 33,40
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

Zilveren Panda munt 30 gram 2020

Deze zilveren Panda munt van 30 gram is geslagen door de China Gold Coin Corp. Het betreft de Panda munt van het jaartal 2020 en dit zijn nieuw geslagen munten in de oorspronkelijke verpakking. Alle munten zijn per stuk verpakt in een plastic muntcapsule en in nieuw-conditie. Het gehalte zilver van deze munten is 99,9% en de munten beschikken over de status van wettig betaalmiddel in China.

Op de voorzijde van de munt is een panda afgebeeld en op de achterzijde de tempel van Beijing.

Naast het gewicht van 30 gram is de 2020 zilveren Panda ook verkrijgbaar in de gouden variant met gewichten van 1 gram, 3 gram, 8 gram, 15 gram en 30 gram. Hiermee is het munthuis uit China het enige munthuis dat de gewichten van de munten in grammen gebruikt, daar waar andere munthuizen vaak troy ounce munten slaan (31,103 gram) en fracties daarvan.

De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. Wij leveren de munten van jaargang 2020. Dit zijn nieuw geslagen munten. Zilver is een zeer kwetsbaar materiaal, zeker indien het puur zilver betreft. De munten kunnen daardoor kleine krasjes e.d. bevatten. Dit heeft geen invloed op de waarde van de zilveren munt.

Tip: u kunt ook een voorraadalert instellen zodat u automatisch bericht ontvangt zodra deze munt op voorraad is!

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.