30 gram zilveren munt gouden holo serie Panda 2021

30 gram zilveren munt gouden holo serie Panda 2021 30 gram zilveren munt gouden holo serie Panda 2021 - achterkant zilveren munt gouden holo serie Panda 2021 zilveren munt gouden holo serie 30 gram Panda 2021 - verpakking
30 gram zilveren munt gouden holo serie Panda 2021
  • Prijs: € 59,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De indrukwekkende Golden Holo serie zet de beroemdste zilveren investeringsmunten in het zonnetje doormiddel van een speciale uitgave. De Panda munt is er hier een van.

Lees verder

De indrukwekkende Golden Holo serie zet de beroemdste zilveren investeringsmunten in het zonnetje doormiddel van een speciale uitgave. De Panda munt is er hier een van. De Panda munt wordt sinds 1982 geslagen door de China Gold Coin Corporation. Doormiddel van een gebruik van ruthenium en selectieve gouden vergulding krijgt de Panda munt een zeer indrukwekkende uitstraling. Ook is er een hologram effect toegevoegd. Deze doet de munt erg opvallen. De Panda munt is geslagen in 30 gram puur zilver (99,9%) en heeft een diameter van 40 mm. Daarnaast heeft de munt heeft een zeer beperkte oplage van 500 stuks. De Panda munt heeft een zeer indrukwekkende uitstraling dankzij de prachtige kleuren. Deze dienen als een schitterend detail. 

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 30 gram puur zilver (99,9%)
  • Schitterend hologram effect

Design van de Panda munt

Het design van de Panda munt is hetzelfde als bij de originele Panda munten. Er zijn echter toevoegingen gedaan die de munt erg indrukwekkend maken. De munt bevat namelijk ruthenium en gouden vergulding. De voorzijde van de Pandamunt toont de gebedsruimte Beijing Temple of Heaven. De achterzijde toont een panda met haar jong. De panda leert haar jong om in een boom te klimmen. Boomklimmen is erg belangrijk voor panda’s aangezien zij zich op deze manier kunnen beschermen tegen roofdieren. De Panda munt heeft een prachtige uitstraling en is erg indrukwekkend. De munt valt erg op en bevat een fraai contrast dankzij het ruthenium en goud gebruik. 

Lees minder

Specificaties

30 gram zilveren munt gouden holo serie Panda 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 30 gram
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Maak de serie compleet

1 troy ounce zilveren munt gouden holo serie American Eagle 2021

1 troy ounce zilveren munt gouden holo serie American Eagle 2021

Prijs: € 59,00 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

1 troy ounce zilveren munt gouden holo serie Maple Leaf 2021

1 troy ounce zilveren munt gouden holo serie Maple Leaf 2021

Prijs: € 59,00 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review