30 Gram zilveren munt Golden Ring - Panda 2021

1 troy ounce zilveren munt Panda golden ring 2021 1 troy ounce zilveren munt Panda golden ring 2021 - achterkant 30 Gram zilveren munt Golden Ring - Panda 2021 30 Gram zilveren munt Golden Ring - Panda 2021 - verkpakking
1 troy ounce zilveren munt Panda golden ring 2021
  • Prijs: € 52,50 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De panda munt is geslagen in 30 gram puur zilver met een diameter van 40 mm. Dankzij het gebruik van geelgoud en ruthenium krijgt de Panda munt een nog schitterendere uitstraling.

Lees verder

De Golden Ring serie zet drie zeer populaire munten in het zonnetje door deze een speciale uitgave te geven. De Panda munten zijn wereldwijde zeer gewild. De munten worden al sinds 1982 uitgegeven door de China Gold Coin Corporation. Het design van de munt staat geheel in het teken van de panda, aangezien de reuzepanda het nationale symbool is voor China. De panda munt is geslagen in 30 gram puur zilver met een diameter van 40 mm. Dankzij het gebruik van geelgoud en ruthenium krijgt de Panda munt een nog schitterendere uitstraling. De twee kleuren creëren een prachtig contrast. De Panda munt heeft een zeer beperkte oplage van slechts 500 stuks wereldwijd. 

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks wereldwijd
  • 30 gram puur zilver (99,9%)
  • Geelgoud en ruthenium voor een prachtig contrast 

Design van de Panda munt

Het design van de Panda munt is identiek aan de originele Panda munten. De voorzijde van de Panda munt toont een prachtige afbeelding van de gebedsruimte Beijing Temple of Heaven. Op de achterzijde is een prachtige afbeelding van een panda en haar jong te zien. De panda leert haar jong boomklimmen. Goed in bomen kunnen klimmen is essentieel voor panda’s aangezien zij zich op deze manier kunne beschermen tegen roofdieren. De afbeelding bevat fraaie details en heeft een prachtige uitstraling. Op zowel de voor- als achterzijde is geelgoud en ruthenium gebruikt. Dit geeft de munt een schitterende uitstraling en creëert een fraai contrast. 

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Panda golden ring 2021
Producent China Gold Coin Corp.
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Amerika

Maak de serie compleet

1 Troy ounce zilveren munt Golden Ring - Silver Eagle 2021

1 Troy ounce zilveren munt Golden Ring - Silver Eagle 2021

Prijs: € 52,50 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

1 Troy ounce zilveren munt Golden Ring - Maple Leaf 2021

1 Troy ounce zilveren munt Golden Ring - Maple Leaf 2021

Prijs: € 52,50 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review