3 troy ounce zilveren munt vijf tijger generaal Guan Yu 2020

3 troy ounce zilveren munt vijf tijger generaal Guan Yu 2020 zilveren munt vijf tijger generaal Guan Yu 3 troy ounce zilveren munt generaal Guan Yu 2020 zilveren munt generaal Guan Yu
3 troy ounce zilveren munt vijf tijger generaal Guan Yu 2020
  • Prijs: € 369,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Guan Yu munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 55 mm. De oplage van de indrukwekkende Guan Yu is slechts 500 stuks wereldwijd.

Lees verder

De Guan Yu munt is opgedragen aan Guan Yu, een Chinese held. Guan Yu had de positie van generaal onder de krijgsheer Liu Bei. Later werd hij vereerd als een oorlogsgod. Hedendaags is Guan Yu nog steeds een bekend figuur in onder andere historische fictie. De Guan Yu munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 55 mm. De oplage van de indrukwekkende Guan Yu is slechts 500 stuks wereldwijd. De munt heeft een prachtige selectieve vergulding. Daarnaast heeft de Guan Yu munt een antieke afwerking die perfect bij de munt past. 

Uitgelicht

  • Oplage van slechts 500 stuks 
  • 3 troy ounce (93,3 gram) puur zilver (99,9%)
  • Opgedragen aan Guan Yu

Design van de Guan Yu munt

De voorzijde van de Guan Yu munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is omgeven door een indrukwekkend motief dat erg rijk in details is. Dit is tevens de zijde die de selectieve vergulding bevat. De achterzijde van de Guan Yu munt toont een indrukwekkende afbeelding waar Guan Yu te paard is afgebeeld. De antieke afwerking geeft de munt een erg unieke uitstraling. De Guan Yu munt is een prachtige munt die zeker de aandacht trekt.  

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Verpakking

De munt wordt geleverd zonder COA, alleen in een capsule.

Lees minder

Specificaties

3 troy ounce zilveren munt vijf tijger generaal Guan Yu 2020
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 3 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review