3 troy ounce zilveren munt Neptunus planeten en goden serie 2021

3 troy ounce zilveren munt Neptunus planeten en goden serie 2021

De 3 troy ounce zilveren Neptunus munt is een editie uit de Planets and Gods serie. De Neptunus munt staat in het teken van Neptunus, de god van de zee. Neptunus komt uit de Griekse mythologie en wordt in het ouder Nederlands ook wel “Neptuin” genoemd. De Neptunus munt is een indrukwekkende 3 troy ounce munt van puur zilver en heeft een diameter van 55 mm.
€ 254,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 254,95
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Gegarandeerde terugkoopgarantie

3 troy ounce zilveren munt Neptunus 2021

De 3 troy ounce zilveren Neptunus munt is een editie uit de Planets and Gods serie. De Neptunus munt staat in het teken van Neptunus, de god van de zee. Neptunus komt uit de Griekse mythologie en wordt in het ouder Nederlands ook wel “Neptuin” genoemd. De Neptunus munt is een indrukwekkende 3 troy ounce munt van puur zilver en heeft een diameter van 55 mm. De diepe blauwe kleur en de antieke afwerking geven de Neptunus munt een schitterende uitstraling. De oplage van de Neptunus munt is 500 stuks. Aangezien de Neptunus munt als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd in Kameroen heeft de munt een nominale waarde van 3000 CFA-frank.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 500 stuks wereldwijd
  • Geleverd in een grijze geschenkdoos met certificaat
  • 3 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)

Design zilveren Neptunus munt

Design zilveren Neptunus munt

De voorzijde van de Neptunus munt toont een indrukwekkende afbeelding van Neptunus, de god van de zee. Hij is te zien met een drietandige visserspeer in zijn hand terwijl hij op een grote slakkenwagen zit. De achterzijde is diepblauw en stelt de zee voor. Zijn spieren, haren en de golven van de zee zijn goed te zien dankzij de vele details.

Design zilveren Neptunus munt

De achterzijde van de Neptunus munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, waarvan haar haren en kroon rijk in detail zijn. Langs de rand zijn het land en jaar van uitgifte en de nominale waarde af te lezen.

Verpakking

Verpakking

De munt is verpakt in een bijpassend doosjes. Waarbij de munt in een luchtdichte capsule is verpakt samen met een certificaat van echtheid.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
3 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.