3 troy ounce zilveren munt Mystic Wolf 2021 Proof

3 troy ounce zilveren munt Mystic Wolf 2021 Proof Zilveren munt Mystic Wolf 2021 3 troy ounce zilveren munt Mystic Wolf 2021 Proof - achterkant
3 troy ounce zilveren munt Mystic Wolf 2021 Proof
  • Prijs: € 499,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Wolf munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 45 mm. Het design bevat een indrukwekkend hoog reliëf dankzij een smartminting technologie.

Lees verder

De wolf is een erg indrukwekkend dier. Het behoort tot de hondachtigen en wordt beschouwd als een roofdier. De wolf leeft in roedels, wat betekent dat hij leeft in groepsverband. De Wolf munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 45 mm. Het design bevat een indrukwekkend hoog reliëf dankzij een smartminting technologie. De Wolf munt is erg uniek en heeft een beperkte oplage van slechts 500 stuks wereldwijd. De munt is erg rijk in detail en hierdoor is de vacht van de wolf erg duidelijk te zien. Dit draagt erg bij aan hoe mooi deze munt is. In Mongolië wordt de Wolf munt als een wettig betaalmiddel beschouwd, wat betekent dat deze een nominale waarde heeft. Deze nominale waarde bedraagt 2000 Mongoolse tugrik. De Wolf munt heeft een schitterende uitstraling en laat de wolf op indrukwekkende wijze naar voren komen. 

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van slechts 500 stuks
  • 3 troy ounce (93,3 gram) puur zilver (99,9%)
  • Proof kwaliteit

Design van de Wolf munt

De Wolf munt ziet er erg indrukwekkend uit. Op de voorzijde van de munt is wapen van Mongolië afgebeeld. Op deze zijde zijn ook de nominale waarde, het gewicht, gehalte en land van uitgifte af te lezen. Onder het wapen zijn de tanden van de wolf te zien. Het ziet er erg intimiderend en machtig uit. De achterzijde van de Wolf munt toont een prachtige afbeelding van een wolf. De afbeelding is erg rijk in detail waardoor de afbeelding schitterend naar voren komt. De neus en het oog van de wolf spatten eruit en trekken de aandacht. De Wolf munt is er een met veel details en een indrukwekkende en schitterende uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

3 troy ounce zilveren munt Mystic Wolf 2021 Proof
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 3 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review