3 troy ounce zilveren munt mandala art VI 'Persian'

3 troy ounce zilveren munt mandala art VI 'Persian' 3 troy ounce zilveren munt mandala art VI 'Persian' - achterkant 3 troy ounce zilveren munt mandala art VI 'Persian' - liggend 3 troy ounce zilveren munt mandala art VI 'Persian' - liggend
3 troy ounce zilveren munt mandala art VI 'Persian'
  • Prijs: € 399,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Deze 3 troy ounce zilveren munt is de 6de uitgave van de Mandala art serie. Deze munt bestaat voor 99,9% uit puur zilver en is geslagen door de Art mint uit Fiji. In totaal zijn er slechts 500 munten wereldwijd geslagen, van deze prachtige munt. Lees verder

3 troy ounce zilveren munt mandala art VI 'Persian'

Deze 3 troy ounce zilveren munt is de 6de uitgave van de Mandala art serie. Deze munt bestaat voor 99,9% uit puur zilver en is geslagen door de Art mint uit Fiji. De munt heeft een gewicht van 93,31 gram. In totaal zijn er slechts 500 munten wereldwijd geslagen, van deze prachtige munt.

De munt is geslagen met een zogenoemde 'High Reliëf' techniek waardoor deze munt nog mooier is geworden.

Design zilveren Mandala art VI 'Persian'

Op de voorkant van de munt vindt u een prachtige mandala. 'Mandala' is Sanskriet voor 'cirkel' en is een symbool dat in veel beschavingen en religies voorkomt. Dit symbool staat vaak voor eenheid en harmonie. De betekenis van een Mandala is uniek voor iedere mandala.

Op de achterkant van de munt ziet u het land, Fiji, waar de munt vandaan komt met het jaartal. Daaronder ziet u het wapen van Fiji samen met het gewicht, 3 oz en gehalte waarin de munt is geslagen 99,9% puur zilver. Onder het wapen staat de nominale waarde van de munt, 10 Dollars.

Lees minder

Specificaties

3 troy ounce zilveren munt mandala art VI 'Persian'
Producent Art Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 3 troy ounce
Jaar van uitgifte 2020

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review