Taal
3 Troy ounce zilveren munt Mandala Art V - Gothic

3 Troy ounce zilveren munt Mandala Art V - Gothic

3 Troy ounce zilveren munt Mandala Art V - Gothic. Geslagen in 3 troy ounce 99,9% zilver met een gelimiteerde oplage van slechts 500 stuks.
€ 399,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 399,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

3 Troy ounce zilveren munt Mandala Art V - Gothic

Strikt gelimiteerde zilveren munt 'Mandala Art V'. Geslangen in 3 troy ounce puur zilver met een Antique finish en een ingelegde edelsteen. Dit is de vijfde munt in de uiterst zeldzame Mandala art-serie. Deze munt heeft een wereldwijde oplage van slechts 500 stuks.

De munt is geslagen middels een zogenoemde 'High Reliëf' techniek waardoor deze munt nog mooier is geworden. In het midden van deze munt is een edelsteend ingelegd. De munt is extreem gedetailleerd vormgegeven en bevat een uniek serienummer op de rand. Wij bieden deze munten aan inclusief certificaat van echtheid en de originele box.

Mandala art

'Mandala' is Sanskriet voor 'cirkel' en is een symbool dat in veel beschavingen en religies voorkomt. Dit symbool staat vaak voor eenheid en harmonie. De betekenis van een Mandala is uniek voor iedere mandala.

Het Mandala patroon wordt veel gebruikt, bijvoorbeeld het "yin-yang" symbool. De Azteken calendar is daar ook een voorbeeld van.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.