Nieuw

3 troy ounce zilveren munt evolutie van het uurwerk - mechanische bij 2020

3 troy ounce zilveren munt evolutie van het uurwerk - mechanische bij 2020 3 troy ounce zilveren munt evolutie van het uurwerk 2020 zilveren munt evolutie van het uurwerk mechanische bij 2020 zilveren munt evolutie van het uurwerk 2020
3 troy ounce zilveren munt evolutie van het uurwerk - mechanische bij 2020
  • Prijs: € 539,95 per stuk
Maximaal 6 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De prachtige Mechanische Bij munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%). Deze indrukwekkende munt geeft een bij weer die deels echt is en deels mechanisch.

Lees verder

De prachtige Mechanische Bij munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%). Deze indrukwekkende munt geeft een bij weer die deels echt is en deels mechanisch. Dankzij de Smartminting-technologie is dit op de beste wijze gecreëerd. De twee kanten van de bij creëren een bijzonder contrast en doen de munt erg opvallen. Daarnaast heeft de Mechanische Bij munt meerdere lagen en prachtige kleuren. Dit heeft de munt een schitterende uitstraling. De oplage van de Mechanische Bij is beperkt en bedraagt 999 stuks wereldwijd. De vele verschillende details creëren een prachtige aanwinst voor uw collectie. 

Uitgelicht

  • Oplage van 999 stuks 
  • 3 troy ounce (93,3 gram) puur zilver (99,9%) 
  • Hoog reliëf

Design van de Mechanische Bij munt

De voorzijde van de Mechanische Bij munt toont het Mongoolse wapen. Hieromheen zijn veel details te zien. Een klokmechanisme en hoog reliëf creëren een indrukwekkende uitstraling. De achterzijde van de Mechanische Bij munt toont een bij die voor de helft bestaat uit een echte- en voor de helft uit een mechanische bij. Ook hier is een hoog reliëf gebruikt waardoor de bij prachtig naar voren komt. Een ander detail is de bijenkorf die te zien is. Deze is erg passend bij de bij en brengt kleur naar de munt. Ieder detail is tot in de puntjes uitgewerkt en dit creëert een erg indrukwekkende munt.

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

3 troy ounce zilveren munt evolutie van het uurwerk - mechanische bij 2020
Gehalte 99,9%
Gewicht 3 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review