3 troy ounce zilveren munt de dame en de draak 2021

3 troy ounce zilveren munt de dame en de draak 2021

De Dame en de Draak munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 55 mm. De antieke afwerking van de Dame en de Draak munt doet deze erg opvallen.

€ 279,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 279,95
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Gegarandeerde terugkoopgarantie

De Dame en de Draak munt is erg indrukwekkend en bevat vele details. De munt maakt deel uit van de Apocalypse serie en is opgedragen aan “the Lady and the Dragon”. De Dame en de Draak munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 55 mm. De antieke afwerking van de Dame en de Draak munt doet deze erg opvallen. Ook is de munt selectief verguld en heeft deze een hoog reliëf. Dit maakt de munt nog verbluffender. Aangezien de Dame en de Draak munt als wettig betaalmiddel dient in Kameroen heeft deze een nominale waarde van 3000 frank. De oplage van de Dame en de Draak munt is beperkt en bedraagt 500 stuks wereldwijd. De Dame en de Draak munt heeft een indrukwekkend design en ziet er schitterend uit. Dankzij de vele details en de selectieve vergulding is het een munt die zeker de aandacht trekt en die perfect is als aanvulling op uw collectie.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Selectief verguld
  • Oplage van 500 stuks wereldwijd
  • 3 troy ounce (93,3 gram) puur zilver (99,9%)

Design zilveren Dame en de draak munt

Design zilveren Dame en de draak munt

De voorzijde van de Dame en de Draak munt toont zevenkoppige draak. De 7 koppen symboliseren elk een hoofdzonden. In het midden is een vrouw te zien. Met een kroon van 12 sterren op haar hoofd heeft ze een indrukwekkende uitstraling. Onder haar is een vergulde halve maan te zien. Dit dient als erg opvallend detail. De antieke afwerking sluit perfect aan bij het design en geeft de munt een prachtige uitstraling. 

Design zilveren Dame en de draak munt

De achterzijde van de Dame en de Draak munt toont 4 symbolen. De symbolen vertegenwoordigen elk de vier gezichten van god. Selectieve vergulding dient als schitterende aanvulling hierop. Langs de rand van de Dame en de Draak munt zijn het land en jaar van uitgifte en de nominale waarde af te lezen.

Verpakking

Verpakking

De munt wordt geleverd in een bijpassende luxe doos inclusief certificaat van echtheid.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
3 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.