Nieuw

3 troy ounce zilveren munt de dame en de draak 2021

3 troy ounce zilveren munt de dame en de draak 2021 - antieke afwerking 3 troy ounce zilveren munt de dame en de draak 2021 dame en de draak zilveren munt  zilveren munt de dame en de draak 2021 zilveren munt 3 troy ounce de dame en de draak 2021
3 troy ounce zilveren munt de dame en de draak 2021
  • Prijs: € 279,95 per stuk
Maximaal 6 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Dame en de Draak munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 55 mm. De antieke afwerking van de Dame en de Draak munt doet deze erg opvallen.

Lees verder

De Dame en de Draak munt is erg indrukwekkend en bevat vele details. De munt maakt deel uit van de Apocalypse serie en is opgedragen aan “the Lady and the Dragon”. De Dame en de Draak munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 55 mm. De antieke afwerking van de Dame en de Draak munt doet deze erg opvallen. Ook is de munt selectief verguld en heeft deze een hoog reliëf. Dit maakt de munt nog verbluffender. Aangezien de Dame en de Draak munt als wettig betaalmiddel dient in Kameroen heeft deze een nominale waarde van 3000 frank. De oplage van de Dame en de Draak munt is beperkt en bedraagt 500 stuks wereldwijd. De Dame en de Draak munt heeft een indrukwekkend design en ziet er schitterend uit. Dankzij de vele details en de selectieve vergulding is het een munt die zeker de aandacht trekt en die perfect is als aanvulling op uw collectie. 

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 3 troy ounce (93,3 gram) puur zilver (99,9%)
  • Selectief verguld 

Design van de Dame en de Draak munt

De voorzijde van de Dame en de Draak munt toont 4 symbolen. De symbolen vertegenwoordigen elk de vier gezichten van god. Selectieve vergulding dient als schitterende aanvulling hierop. Langs de rand van de Dame en de Draak munt zijn het land en jaar van uitgifte en de nominale waarde af te lezen. De achterzijde van de Dame en de Draak munt toont zevenkoppige draak. De 7 koppen symboliseren elk een hoofdzonden. In het midden is een vrouw te zien. Met een kroon van 12 sterren op haar hoofd heeft ze een indrukwekkende uitstraling. Onder haar is een vergulde halve maan te zien. Dit dient als erg opvallend detail. De antieke afwerking sluit perfect aan bij het design en geeft de munt een prachtige uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

3 troy ounce zilveren munt de dame en de draak 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 3 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review