Taal
3 troy ounce zilveren munt Amun-Ra

3 troy ounce zilveren munt Amun-Ra

De 3 troy ounce zilveren munt Amun-Ra is de eerste munt in de nieuwe serie "Divine faces of the sun". De munt is geslagen in 99,9% puur zilver en heeft een gewicht van 93,3 gram.
€ 429,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 429,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

3 troy ounce zilveren munt Amun-Ra

Op deze munt is Amun-Ra afgebeeld, dit is een versmelting van 2 Egyptische goden. Amon en Ra, Amon speelde eerst een beperkte rol als oergod. Ra daarentegen was een van de belangrijkste goden in Egypte. Hij werd gezien als de zonnegod, een van de meest vereerde en belangrijkste goden van de Egyptische mythologie

Amon en Ra werden samengevoegd als gevolg van de regeringsverplaatsing naar Thebe, waar Amon de lokale god was. Zo ontstond de god Amon-Ra.

De 3 troy ounce zilveren munt Amun-Ra is geslagen in 99,9% puur zilver. Er zijn slechts 500 munten wereldwijd gemaakt.

Design zilveren munt Amun-Ra

Op de voorkant van de munt ziet u Amun-Ra afgebeeld in de vorm van een man. De oude Egyptenaren beeld Amun-Ra altijd af met een ramshoofd. De afgebeelde man heeft ook tekenen van de god Ra. Deze is afgebeeld als een adelaar met een zonneschijf op zijn hoofd. Net als Amun heeft Amun-Ra een kruis met een lus die symbool staat voor leven en onsterfelijkheid.

Op de achterkant van de munt staat het portret van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, met de naam van de Koningin. Daarnaast staat het land van uitgifte Niue Islands en jaar van uitgave 2020 erop. Tenslotte staat de nominale waarde van de munt Five Dollars vermeld.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.