Nieuw

3-delige zilveren munten set Lunar 2022 Proof

3-delige zilveren munten set Lunar jaar van de tijger 2022 Proof 3-delige zilveren munten set Lunar 2022 Proof zilveren munten set Lunar 2022 Proof Lunar zilveren munten set 2022 jaar van de tijger Proof 3-delige zilveren munten set Lunar 2022 Proof - verpakking
3-delige zilveren munten set Lunar jaar van de tijger 2022 Proof
  • Prijs: € 361,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

In de set zitten de 2, 1 en ½ troy ounce puur zilveren (99,99%) Lunar Tijger munten van Proof kwaliteit. Dankzij deze set heeft u deze prachtige munt gelijk in drie verschillende gewichten.

Lees verder

De Perth Mint heeft de 2022 Lunar munt gepresenteerd. Het is de Lunar Tijger munt. De Lunar munten zijn gebaseerd op de Chinese dierenriem, die gebaseerd is op 12 dieren. 2022 is het jaar van de tijger en daarom heeft de Lunar munt het thema “jaar van de tijger” gekregen. Ter ere van deze indrukwekkende serie is er een munten set samengesteld. In de set zitten de 2, 1 en ½ troy ounce puur zilveren (99,99%) Lunar Tijger munten van Proof kwaliteit. Dankzij deze set heeft u deze prachtige munt gelijk in drie verschillende gewichten. Ook hebben alle drie de munten een nominale waarde aangezien ze als wettig betaalmiddel dienen in Australië. Wereldwijd zijn de Lunar munten erg bekend en gewild onder verzamelaars. Om deze reden is deze Lunar Tijger munten set een perfecte keuze. De Lunar munten staat dit jaar in het teken van het jaar van de tijger en vertegenwoordigen energie, onverschrokkenheid en leiderscapaciteiten. Volgens de Chinese dierenriem zijn dit namelijk karaktereigenschappen van mensen die in het jaar van de tijger geboren zijn. Dat de Lunar Tijger munten een interessante achtergrond hebben is zeker. Daarnaast bevatten de munten prachtige details en zijn gemaakt van hoogwaardig zilver.

Uitgelicht

  • Munten set Proof
  • 2 troy ounce (62,2gram), 1 troy ounce (31,1 gram) en ½ troy ounce (15,55 gram) puur zilver (99,99%) 
  • Deel van de bekende Lunar serie van de Perth Mint

Design van de Lunar Tijger Proof munt

De drie Lunar Tijger munt uit de munten set hebben hetzelfde design. Op de voorzijde van de Lunar Tijger munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Deze beeltenis is ontworpen door Jody Clark. Hieromheen zijn de nominale waarde, het gewicht, gehalte en land van uitgave af te lezen. De achterzijde van de Lunar Tijger munt toont een verfijnde afbeelding van een moeder tijger en welp. Ze zijn samen op een rotsachtig terrein en worden omringt door bamboe en varens. Boven aan de munt is het Chinese karakter voor tijger te zien. Dit sluit erg goed aan bij de Chinese dierenriem. Dankzij prachtige details komen de tijgers op indrukwekkende wijze naar voren. De moeder tijger heeft een krachtige uitstraling en wijst het welp de weg. De Lunar Tijger munt ziet er prachtig uit en bevat schitterende details. Het is zoals de vorige jaren een erg prachtige munt om aan uw collectie toe te voegen. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u. Of bekijk alle Lunar munten van 2022.

Lees minder

Specificaties

3-delige zilveren munten set Lunar jaar van de tijger 2022 Proof
Gehalte 99,99%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review