Altijd 100% verzekerd transport

X
2015 - Zilveren Kookaburra munt 1 troy ounce zilver

2015 - Zilveren Kookaburra munt 1 troy ounce zilver

Nu leverbaar bij The Silver Mountain: de 2015-variant van de 1 troy ounce zilveren Kookaburra munt van de Perth Mint. Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,9%). Dit jaar is het 25-jarige jubileum voor de zilver Kookaburra munt die is geïntroduceerd in 1990.
€ 60,75
2015 - Zilveren Kookaburra munt 1 troy ounce zilver

2015 - Zilveren Kookaburra munt 1 troy ounce zilver

per stuk
10 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

1 troy ounce zilver Kookaburra munt 2015

De zilveren Kookaburra munt wordt geslagen door de Perth Mint uit Australie. Deze zilveren munt is geslagen in 1 troy ounce; 31.103 gram. Het gehalte van de munt is 99,99% puur zilver. De Kookaburra munten zijn populair onder verzamelaars en beleggers, er is een vrij beperkte oplage van dit soort munten waarbij het design ieder jaar verandert en tenminste één Kookaburra vogel op de voorzijde weergeeft. Op de achterzijde is altijd de beeltenis van Queen Elizabeth II terug te vinden. Dit jaar is ervoor gekozen om het design van 1990, het éérste jaar van de Kookaburra munt, te gebruiken met in de rand als jaartal 1990-2015. Dit ter ere van het 25-jarige bestaan van de Kookaburra munt.

Deze munt beschikt over de statuts van wettig betaalmiddel en heeft een face value ter hoogte van 1 Australische Dollar.  Zodoende kan de munt onder de margeregeling worden verhandeld wat als gevolg heeft dat er aanzienlijk minder btw in de verkoopprijs is verrekend dan wanneer u zilveren baren koopt (zilveren baren worden belast met 21% btw en zijn daardoor een minder interessante keus voor particuliere beleggers in zilver).

De zilver Kookaburra munt wordt geleverd in een luchtdichte munthouder. Al deze munten zijn in perfecte conditie.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.