2 troy ounce zilverset God van de Zee Proof 2021

2 troy ounce zilverset God van de Zee Proof 2021 God van de zee zilverset 2 troy ounce zilveren munten 2021 Set 2 troy ounce zilveren munten Gold van de Zee Proof 2021
2 troy ounce zilverset God van de Zee Proof 2021
  • Prijs: € 299,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De God van de Zee zilverset bestaat uit twee schitterende Tangaroa munten. De schitterende Tangaroa munten zijn geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 40 mm.

Lees verder

De God van de Zee zilverset bestaat uit twee schitterende Tangaroa munten. De schitterende Tangaroa munten zijn geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 40 mm. Tangaroa is een Maori godheid. Tangaroa wordt beschreven als de beschermer van oceanen en wateren. Dit is ook terug te zien in het design van de Tangaroa munten. De kleurrijke details trekken erg de aandacht. De oplage van de God van de Zee zilverset is beperkt en bedraagt 400 stuks wereldwijd. Dit is niet veel. De Tangaroa munten hebben een schitterende en kleurrijke uitstraling. Prachtige details en kleuren doen de munten erg opvallen. De Tangaroa munten zijn perfect voor wie geïnteresseerd is in Maori goden of voor wie van kleurrijke munten houdt. 

Uitgelicht

  • Oplage van 400 stuks
  • 2 troy ounce (62,2gram) puur zilver (99,9%) 
  • Set van 2 munten

Design van de Tangaroa munten

De voorzijde van de Tangaroa munten toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn het land en jaar van uitgifte, gehalte en gewicht af te lezen. De achterzijde van de Tangaroa munten zijn verschillend. De designs lijken echter wel op elkaar en passen daarom erg goed bij elkaar. Prachtige blauwe kleuren verwijzen naar water en de golven wanneer een waka vaart. Dit ontwerp is vaak ook terug te zien op de boeg van een waka zelf. Dit dient als een gepast versiersel. Ook zijn er zeedieren in de designs terug te zien. Deze zeedieren vertegenwoordigen oude verhalen en tradities. De twee Tangaroa munten hebben een schitterende uitstraling en trekken zeker de aandacht. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilverset God van de Zee Proof 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Nieuw-Zeeland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review