2 troy ounce zilveren munt tranen van de maan 2021

2 troy ounce zilveren munt tranen van de maan 2021 2 troy ounce zilveren munt tranen van de maan 2021 - antieke afwerking zilveren munt tranen van de maan 2021 Tranen van de maan zilveren munt 2021 2 troy ounce zilveren munt tranen van de maan 2021 - doos
2 troy ounce zilveren munt tranen van de maan 2021
  • Prijs: € 249,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Tranen van de Maan munt is een indrukwekkende munt. De munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 45,6 mm.

Lees verder

De Tranen van de Maan munt is een indrukwekkende munt. De munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 45,6 mm. De Tranen van de Maan munt staat geheel in het teken van de godin Mama Quilla, de maangodin. Mama Quilla wordt gezien als een van de meest belangrijke goden voor het Inca-volk. De Inca’s waren een indianenvolk dat in het huidige Peru leefden. De Tranen van de Maan munt heeft een nominale waarde van $2 aangezien deze als wettig betaalmiddel wordt gezien in Tuvalu. De wereldwijde oplage van de munt is 2.500 stuks. De Tranen van de Maan munt heeft een schitterende uitstraling. 

Uitgelicht

  • Oplage van 2.500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Opgedragen aan de Inca godin Mama Quilla

Design van de Tranen van de Maan munt

De voorzijde van de Tranen van de Maan munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn prachtige en artistieke details te zien die aansluiten bij de achterzijde van de Tranen van de Maan munt. De achterzijde van de munt toont een artistieke impressie van Mama Quilla. Om de munt nog indrukwekkender te maken zijn er zilverdeeltjes te zien die gesuspendeerd zijn in gezuiverde minerale olie. Deze doen de Tranen van de Maan munt erg opvallen.

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt tranen van de maan 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review