2 troy ounce zilveren munt Titanen Atlas 2020

2 troy ounce zilveren munt Titanen Atlas 2020 2 troy ounce zilveren munt Titanen Atlas 2020 - achterkant 2 troy ounce zilveren munt Titanen Atlas 2020 glow in de dark
2 troy ounce zilveren munt Titanen Atlas 2020
  • Prijs: € 349,00 per stuk
Tijdelijk niet leverbaar

Beschrijving

De prachtige 2 troy ounce zilveren Atlas munt maakt deel uit van de Titans serie. Het bijzondere aan de Atlas munt is dat deze glow in the dark details heeft. De glow in the dark in combinatie met de antieke afwerking geeft de Atlas munt een indrukwekkende en unieke uitstraling. Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Titanen Atlas 2020 - glow in the dark

De prachtige 2 troy ounce zilveren Atlas munt maakt deel uit van de Titans serie. Het bijzondere aan de Atlas munt is dat deze glow in the dark details heeft. De glow in the dark in combinatie met de antieke afwerking geeft de Atlas munt een indrukwekkende en unieke uitstraling. De Atlas munt echter een zeer beperkte oplage van slechts 500 stuks. De Diameter van de Atlas munt is 45 mm. De Atlas munt is geslagen in puur zilver en heeft een gewicht van 2 troy ounce. In Nieuw-Zeeland is de Atlas munt een wettig betaalmiddel en daarom heeft deze een nominale waarde van $2.

Uitgelicht

  • Zeer gelimiteerde oplage van enkel 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Bevat glow in the dark effecten

Design van de Atlas munt

De voorzijde van de Atlas munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Haar beeltenis is omringd door prachtige details. Over de voorzijde zijn namelijk de namen van de Olympische goden weergegeven. Ook zijn de nominale waarde en het land en jaar van uitgifte af te lezen. De achterzijde van de Atlas munt toont een schitterende afbeelding van Atlas met de wereld op zijn schouders. Rondom zijn prachtige details te zien waarvan enkele zelfs glow in de dark zijn. Dit geeft de Atlas munt een oogverblindende uitstraling die zeer uniek is.

Atlas

Atlas komt voor in Griekse mythologie en draagt als straf het zogenoemde hemelgewelf op zijn schouders. Deze straf heeft Atlas van Zeus gekregen aangezien hij vocht aan kant van de Titanen die Kronos steunde in de oorlog met Zeus.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Titanen Atlas 2020
Gehalte 99,95%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review