Altijd 100% verzekerd transport

X
2 Troy ounce zilveren munt Sun

2 Troy ounce zilveren munt Sun

The Sun - de eerste uitgave uit de serie Celestial Bodies van de Art Mint. Elke munt bevat 2 troy ounce puur zilver en is geslagen in proof kwaliteit. Deze serie wordt geprezen voor het prachtige ontwerp en de hoge kwaliteit waarin de munten zijn geslagen.
€ 319,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 319,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

The Sun - Celestial Bodies - 2 troy ounce zilveren munt in proof conditie

Dit betreft een uitgave van de Art Mint in Frankrijk van de serie Celestial Bodies. In deze serie staan de zon en de maan centraal in het design, er zijn drie uitgaven, de zon, de maan en de 3e uitgave: de zon en de maan. De munten zijn uitgegeven in een strikt gelimiteerde oplage van 500 stuks wereldwijd. Alle munten zijn voorzien van een genummerd certificaat van echtheid en worden geleverd in een luxe opbergbox.

De munt weegt 2 troy ounce (62,2 gram) en is geslagen in puur zilver (99.9). Het betreft hier de "Sun" uitgave waarbij een grote zon is weergegeven op de voorzijde van de munt. Op de achterzijde van de munt staat Queen Elizabeth II afgebeeld. De munt heeft een hele unieke look en feel door de manier waarop de munt is geslagen in 'great Relief' kwaliteit, en de afwerking in "Antique Finish" kwaliteit.

De munten hebben de status van wettig betaalmiddel met een nominale waarde van $5 (Niue). De munten worden zodoende verhandeld onder de margeregeling. Er zijn slechts enkele exemplaren beschikbaar bij The Silver Mountain dus op=op.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.