2 Troy ounce zilveren munt Sun

  • Prijs: € 319,00 per stuk
  • Tijdelijk niet leverbaar

Dit product is helaas niet meer op voorraad

Voorraadalert
The Sun - de eerste uitgave uit de serie Celestial Bodies van de Art Mint. Elke munt bevat 2 troy ounce puur zilver en is geslagen in proof kwaliteit. Deze serie wordt geprezen voor het prachtige ontwerp en de hoge kwaliteit waarin de munten zijn geslagen. Meer info

The Sun - Celestial Bodies - 2 troy ounce zilveren munt in proof conditie

Dit betreft een uitgave van de Art Mint in Frankrijk van de serie Celestial Bodies. In deze serie staan de zon en de maan centraal in het design, er zijn drie uitgaven, de zon, de maan en de 3e uitgave: de zon en de maan. De munten zijn uitgegeven in een strikt gelimiteerde oplage van 500 stuks wereldwijd. Alle munten zijn voorzien van een genummerd certificaat van echtheid en worden geleverd in een luxe opbergbox.

De munt weegt 2 troy ounce (62,2 gram) en is geslagen in puur zilver (99.9). Het betreft hier de "Sun" uitgave waarbij een grote zon is weergegeven op de voorzijde van de munt. Op de achterzijde van de munt staat Queen Elizabeth II afgebeeld. De munt heeft een hele unieke look en feel door de manier waarop de munt is geslagen in 'great Relief' kwaliteit, en de afwerking in "Antique Finish" kwaliteit.

De munten hebben de status van wettig betaalmiddel met een nominale waarde van $5 (Niue). De munten worden zodoende verhandeld onder de margeregeling. Er zijn slechts enkele exemplaren beschikbaar bij The Silver Mountain dus op=op.

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review

Prijshistorie

Anderen kochten ook...

2 troy ounce zilveren Lunar munt 2007 Jaar van het varken

2 troy ounce zilveren Lunar munt 2007 Jaar van het varken

Prijs: € 179,00 per stuk

1-2 dagen levertijd

2 troy ounce zilveren Lunar munt 2008 - jaar van de muis

2 troy ounce zilveren Lunar munt 2008 - jaar van de muis

Prijs: € 189,00 per stuk

1-2 dagen levertijd

Maak de serie compleet

2 Troy ounce zilveren munt Moon

2 Troy ounce zilveren munt Moon

Prijs: € 259,00 per stuk