2 troy ounce zilveren munt Ruby Scarabeus 2021

zilveren munt Ruby Scarabeus 2021 antieke afwerking 2 troy ounce zilveren munt Ruby Scarabeus 2021 zilveren munt Ruby Scarabeus 2 troy ounce Ruby Scarabeus 2 troy ounce zilveren munt 2021 - doos 2 troy ounce zilveren munt Ruby Scarabeus 2021 - verpakking
zilveren munt Ruby Scarabeus 2021 antieke afwerking
  • Prijs: € 229,95 per stuk
Maximaal 2 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Scarabeus munt is er een met veel detail en prachtige kleuren. Deze prachtige munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) en heeft een diameter van 50 mm.

Lees verder

De Scarabeus munt is er een met veel detail en prachtige kleuren. Deze prachtige munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) en heeft een diameter van 50 mm. Zoals de naam al verklapt staat de munt in het teken van de scarabee. Dit is een oud symbool van wedergeboorte en ook goddelijkheid. De antieke afwerking sluit hier perfect bij aan. De Scarabeus munt heeft een beperkte oplage van slechts 500 stuks en is bevat een prachtige robijn. Dit is een indrukwekkende rode edelsteen die erg op opvalt. Naast deze prachtige steen heeft de Scarabeus munt ook een nominale waarde van $5 omdat deze in Niue als wettig betaalmiddel wordt beschouwd. De robijn en het indrukwekkende design trekken zeker de aandacht en geven de Scarabeus munt een schitterende uitstraling. 

Uitgelicht

  • Oplage van slechts 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Bevat een robijn

Design van de Scarabeus munt

De voorzijde van de Scarabeus munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Ook zijn het land en jaar van uitgifte en de nominale waarde af te lezen. De rand van de voorzijde bevat ook gepaste details. De achterzijde van de Scarabeus munt toont een zeer indrukwekeknde afbeelding van een scarabee. De scarabee is te zien met geopende vleugels en de robijn dient als een prachtig detail. De verschillende kleuren doen de munt erg opvallen. De scarabee wordt geassocieerd met het leven en inspireert om geluk te zien. De Scarabeus munt is erg uniek en heeft een schitterende uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

zilveren munt Ruby Scarabeus 2021 antieke afwerking
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review