2 troy ounce zilveren munt Rose Trellis Egg 2021 Proof

2 troy ounce zilveren munt Rose Trellis Egg 2021 Proof 2 troy ounce zilveren munt Peter Carl Faberge - Rose Trellis Egg 2021 Proof
2 troy ounce zilveren munt Rose Trellis Egg 2021 Proof
  • Prijs: € 199,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Rose Trellis Egg munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 2 troy ounce puur zilver met een diameter van 38,61 mm. In Mongolië wordt de Rose Trellis Egg munt als een wettig betaalmiddel beschouwd.

Lees verder

De schitterende Rose Trellis Egg munt is opgedragen aan een van de meest beroemde Russische juweliers. Namelijk Peter Carl Fabergé. Hij staat voornamelijk bekend om de enorm waardevolle Fabergé eieren. De Rose Trellis Egg munt staat in het teken van deze eieren. Fabergé eieren zijn met juwelen versierd en zijn onder andere gemaakt voor de laatste twee Russische tsaren Alexander III en Nicolaas II. De Rose Trellis Egg munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 2 troy ounce puur zilver met een diameter van 38,61 mm. In Mongolië wordt de Rose Trellis Egg munt als een wettig betaalmiddel beschouwd. De munt heeft daarom een nominale waarde van 100 tugrik. De Rose Trellis Egg munt heeft een oplage van 888 stuks en een zeer indrukwekkende uitstraling. Dankzij het gebruik van Smartminting technologie komt de afbeelding prachtig naar voren. Ook de kleuren dienen als een schitterend detail. 

Uitgelicht

  • Oplage van 888 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • In het teken van Fabergé eieren

Design van de Rose Trellis Egg munt

De voorzijde van de Rose Trellis Egg munt toont het Mongoolse wapen. Daarnaast zijn ook de nominale waarde, het gewicht, fijnheid van het zilver en land van uitgifte af te lezen. De achterzijde van Rose Trellis Egg munt toont een prachtig versierd Fabergé ei. Het ei komt prachtig naar voren en is omringt met mooie bloemen. De Rose Trellis Egg munt heeft een schitterende uitstraling en trekt de aandacht dankzij de vele details. 

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Rose Trellis Egg 2021 Proof
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review