2 troy ounce zilveren munt Rose Trellis Egg 2021 Proof

2 troy ounce zilveren munt Rose Trellis Egg 2021 Proof

De Rose Trellis Egg munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 2 troy ounce puur zilver met een diameter van 38,61 mm. In Mongolië wordt de Rose Trellis Egg munt als een wettig betaalmiddel beschouwd.

€ 199,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 199,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-
2 troy ounce zilveren munt Rose Trellis Egg 2021 Proof

De schitterende Rose Trellis Egg munt is opgedragen aan een van de meest beroemde Russische juweliers. Namelijk Peter Carl Fabergé. Hij staat voornamelijk bekend om de enorm waardevolle Fabergé eieren. De Rose Trellis Egg munt staat in het teken van deze eieren. Fabergé eieren zijn met juwelen versierd en zijn onder andere gemaakt voor de laatste twee Russische tsaren Alexander III en Nicolaas II. De Rose Trellis Egg munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 2 troy ounce puur zilver met een diameter van 38,61 mm. In Mongolië wordt de Rose Trellis Egg munt als een wettig betaalmiddel beschouwd. De munt heeft daarom een nominale waarde van 100 tugrik. De Rose Trellis Egg munt heeft een oplage van 888 stuks en een zeer indrukwekkende uitstraling. Dankzij het gebruik van Smartminting technologie komt de afbeelding prachtig naar voren. Ook de kleuren dienen als een schitterend detail.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 888 stuks
  • Geleverd met certificaat van echtheid

Ontwerp Rose Trellis Egg munt

Ontwerp Rose Trellis Egg munt

De voorzijde van Rose Trellis Egg munt toont een prachtig versierd Fabergé ei. Het ei komt prachtig naar voren en is omringt met mooie bloemen. De Rose Trellis Egg munt heeft een schitterende uitstraling en trekt de aandacht dankzij de vele details. 

Ontwerp Rose Trellis Egg munt

De achterzijde van de Rose Trellis Egg munt toont het Mongoolse wapen. Daarnaast zijn ook de nominale waarde, het gewicht, fijnheid van het zilver en land van uitgifte af te lezen.

Over de Rose Trellis Egg

Deze prachtige 2 troy ounce zilveren munt is opgedragen aan een van de beroemdste Russische juwelier - Peter Carl Fabergé. De munt is voorzien van de Smartminting-technologie, heeft een prachtige kleuring en wordt geleverd in een themadoos, samen met een certificaat van echtheid. Beperkte oplage tot 888 stuks wereldwijd.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Proof
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.