Nieuw

2 Troy ounce zilveren munt Queens Beasts completer 2021

2 Troy ounce zilveren munt Queens Beasts completer 2021 Queens Beast zilveren munt Completer 2 troy ounce zilveren munt Queens Beasts completer
2 Troy ounce zilveren munt Queens Beasts completer 2021
  • Prijs: € 64,90 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Als afsluiter is deze prachtige Queen’s Beasts munt geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,99%). De Queen’s Beasts serie staat in het teken van 10 beelden van dieren die tijdens de kroningsceremonie van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II in 1953 aanwezig waren.

Lees verder

De Queen’s Beasts serie is een erg bekende serie van de Royal Mint. Helaas is deze serie aan zijn einde gekomen na tien indrukwekkende dieren. Als afsluiter is deze prachtige Queen’s Beasts munt geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,99%). De Queen’s Beasts serie staat in het teken van 10 beelden van dieren die tijdens de kroningsceremonie van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II in 1953 aanwezig waren. De beelden waren gemaakt door James Woodford en symboliseerde het erfgoed en de geschiedenis die de koningin zou erven nadat zij gekroond was. Deze Queen’s Beasts munt staat in het teken van alle 10 deze munten. Omdat de munt in het Verenigd Koninkrijk als wettig betaalmiddel wordt gezien heeft het een nominale waarde van £5. De diameter van de munt is 38,61 mm. De Queen’s Beasts munt heeft een fascinerende uitstraling en dient als een prachtig einde van de serie. De munt bevat prachtige details en trekt erg de aandacht. 

Uitgelicht

  • Nominale waarde van £5
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Het einde van de Queen’s Beasts serie

Design van de Queen’s Beasts munt

Op de voorzijde van de Queen’s Beasts munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Ook is op deze zijde van de munt de nominale waarde af te lezen. De achterzijde van de Queen’s Beasts munt staat in het teken van alle dieren uit de serie. Deze dieren zijn de Leeuw van Engeland, Griffin van Edward III, Eenhoorn van Schotland, Rode Draak van Wales, Black Bull of Clarence, Valk van Plantagenets, Yale van Beaufort, Witte Leeuw van Mortimer, Witte Paard van Hannover en Witte Windhond van Richmond. De 10 dieren zijn om machtige wijze rondom Hare Majesteit Koningin Elizabeth II weergegeven. De prachtige details van de dieren doen ze schitterend naar voren komen. De Queen’s Beasts munt heeft een fascinerende uitstraling. 

Verpakking

De Queen’s Beasts munt wordt individueel verpakt in een munthoesje. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

2 Troy ounce zilveren munt Queens Beasts completer 2021
Producent Royal Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Engeland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review