2 Troy ounce zilveren munt Queens Beasts completer 2021

2 Troy ounce zilveren munt Queens Beasts completer 2021

Als afsluiter is deze prachtige Queen’s Beasts munt geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,99%). De Queen’s Beasts serie staat in het teken van 10 beelden van dieren die tijdens de kroningsceremonie van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II in 1953 aanwezig waren.

€ 65,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 65,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Gegarandeerde terugkoopgarantie

De Queen’s Beasts serie is een erg bekende serie van de Royal Mint. Helaas is deze serie aan zijn einde gekomen na tien indrukwekkende dieren. Als afsluiter is deze prachtige Queen’s Beasts munt geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,99%). De Queen’s Beasts serie staat in het teken van 10 beelden van dieren die tijdens de kroningsceremonie van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II in 1953 aanwezig waren. De beelden waren gemaakt door James Woodford en symboliseerde het erfgoed en de geschiedenis die de koningin zou erven nadat zij gekroond was. Deze Queen’s Beasts munt staat in het teken van alle 10 deze munten. Omdat de munt in het Verenigd Koninkrijk als wettig betaalmiddel wordt gezien heeft het een nominale waarde van £5. De diameter van de munt is 38,61 mm. De Queen’s Beasts munt heeft een fascinerende uitstraling en dient als een prachtig einde van de serie. De munt bevat prachtige details en trekt erg de aandacht. 

Uitgelicht

  • Nominale waarde van £5
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Het einde van de Queen’s Beasts serie

Design van de Queen’s Beasts munt

Op de voorzijde van de Queen’s Beasts munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Ook is op deze zijde van de munt de nominale waarde af te lezen. De achterzijde van de Queen’s Beasts munt staat in het teken van alle dieren uit de serie. Deze dieren zijn de Leeuw van Engeland, Griffin van Edward III, Eenhoorn van Schotland, Rode Draak van Wales, Black Bull of Clarence, Valk van Plantagenets, Yale van Beaufort, Witte Leeuw van Mortimer, Witte Paard van Hannover en Witte Windhond van Richmond. De 10 dieren zijn om machtige wijze rondom Hare Majesteit Koningin Elizabeth II weergegeven. De prachtige details van de dieren doen ze schitterend naar voren komen. De Queen’s Beasts munt heeft een fascinerende uitstraling. 

Verpakking

De Queen’s Beasts munt wordt individueel verpakt in een munthoesje. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Het einde van de Queen’s Beasts serie
  • Nominale waarde van £5

Design zilveren Queen’s Beasts munt

Design zilveren Queen’s Beasts munt

De voorzijde van de Queen’s Beasts munt staat in het teken van alle dieren uit de serie. Deze dieren zijn de Leeuw van Engeland, Griffin van Edward III, Eenhoorn van Schotland, Rode Draak van Wales, Black Bull of Clarence, Valk van Plantagenets, Yale van Beaufort, Witte Leeuw van Mortimer, Witte Paard van Hannover en Witte Windhond van Richmond. De 10 dieren zijn op machtige wijze rondom Hare Majesteit Koningin Elizabeth II weergegeven. De prachtige details van de dieren doen ze schitterend naar voren komen. De Queen’s Beasts munt heeft een fascinerende uitstraling. 

Design zilveren Queen’s Beasts munt

Op de achterzijde van de Queen’s Beasts munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien., samen met de nomiale waarde van de munt.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.