2 troy ounce zilveren munt Qi Lin Unicorn antieke afwerking 2018

2 troy ounce zilveren munt Qi Lin Unicorn antieke afwerking 2018 2 troy ounce zilveren munt Qi Lin Unicorn antieke afwerking 2018 - achterkant 2 oz zilveren munt Qi Lin Unicorn antieke afwerking 2018 2 oz zilveren munt Qi Lin Unicorn antieke afwerking 2018 - box
2 troy ounce zilveren munt Qi Lin Unicorn antieke afwerking 2018
  • Prijs: € 189,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

2 troy ounce zilveren munt Qi Lin Eenhorn antieke afwerking 2018 Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Qi Lin Eenhorn 2018

De 2 troy ounce zilveren Qi Lin munt heeft een bijzondere en mysterieuze uitstraling met een antieke afwerking. Op de munt is Qi Lin te zien samen met een westerse eenhoorn. Deze twee paardachtige wezens worden al erg lange tijd vereerd en delen daarnaast gelijkenissen zoals hun uiterlijk en buitenaardse krachten Qi Lin komt uit de oude Chinese mythologie en ziet er wellicht angstaanjagend uit maar is erg meewillend. De Qi Lin munt is een unieke en zeer gedetailleerde munt, uitgegeven door de Perth Mint met een diameter van 40,5 mm. In Tuvalu wordt de Qi Lin munt als wettig betaalmiddel gezien met een waarde van 2 dollar. Daarnaast heeft de Qi Lin munt een beperkte oplage van 1.000 stuks.

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 1.000 stuks
  • 2 Troy ounces (62,27 gram) puur zilver
  • Gedetailleerde afbeelding van Qi Lin en een eenhoorn

Design van de Qi Lin munt

Op de voorzijde van de Qi Lin munt wordt Hare Majesteit Koningin Elizabeth II afgebeeld. Ook is de nominale waarde van 2 dollar, het materiaal en gewicht af te lezen. De achterzijde van de Qi Lin munt toont een gedetailleerde afbeelding van Qi Lin zelf omringt door vuur een water. Ook is er een westerse afbeelding van een eenhoorn te zien. De Chinese “qi lin” karakters en het Engelse woord “unicorn” zijn onderaan de munt weergegeven.

Qi Lin

Qi Lin komt uit de oude Chinese mythologie en er werd ervan uitgegaan dat de verschijning van Qi Lin samenviel met een aanstaande geboorte of dood van een grote leider. Qi Lin wordt ook wel als de Chinese eenhoorn gezien. Qi Lin is de combinatie van de twee karakters “qi”(mannelijk) en “lin” (vrouwelijk) en heeft mannelijke en vrouwelijke krachten.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Qi Lin Unicorn antieke afwerking 2018
Producent Perth Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2018

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review