Taal
2 troy ounce zilveren munt Platypus Next Generations 2021

2 troy ounce zilveren munt Platypus Next Generations 2021

De Platypus munt is geslagen door de Perth Mint in 2 troy ounce puur zilver (99,99%). De Perth Mint is het officiële munthuis van Australië en staat bekend om uitstekende kwaliteit.

€ 63,00
2 troy ounce zilveren munt Platypus Next Generations 2021

2 troy ounce zilveren munt Platypus Next Generations 2021

per stuk
4 op voorraad
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

De Platypus munt is geslagen door de Perth Mint in 2 troy ounce puur zilver (99,99%). De Perth Mint is het officiële munthuis van Australië en staat bekend om uitstekende kwaliteit. De Platypus munt is daarom ook van erg goede kwaliteit en heeft een diameter van 40,9 mm. De munt is geslagen als onderdeel van de “Next Generation” serie van de Perth Mint en staat in het teken van het vogelbekdier. Vogelbekdieren komen namelijk voor in Oost-Australië. De Platypus munt is geslagen in de zo genoemde “piedfort” stijl, wat betekent dat de munt dikker is dan normaal. Namelijk 6,02 mm. Ook heeft de Platypus munt een nominale waarde van 2$ aangezien het in Australië als wettig betaalmiddel gezien wordt. De Platypus munt heeft een schitterende uitstraling en bevat prachtige details. De munt staat in het teken van het vogelbekdier en dit is duidelijk te zien aan het indrukwekkende design. De Platypus munt heeft een oplage van 75.000 stuks wereldwijd.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Oplage van 75.000 stuks

Ontwerp Platypus munt

Ontwerp Platypus munt

De achtergrond van het design van de achterzijde van de munt sluit schitterend aan bij de voorzijde. De lijnen die te zien zijn, zijn ook in het design van de voorzijde van de Platypus munt meegenomen. Ook zijn hier een vogelbekdier en haar jong te zien. Ze zijn onder water afgebeeld, omringt door waterplanten. De details die te zien zijn sluiten prachtig aan bij het geheel. Het is duidelijk dat de Platypus munt in het teken staat van het vogelbekdier. De achterzijde is tevens de zijde waar het iconische “P” teken van de Perth Mint is weergegeven. De Perth Mint markeert al haar munten met dit teken. De Platypus munt heeft een schitterende uitstraling en trekt erg de aandacht.

Ontwerp Platypus munt

De achterzijde van de Platypus munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn de nominale waarde, het gewicht, gehalte en land en jaar van uitgifte af te lezen.

Verpakking

Verpakking

De munt wordt individueel verpakt in een munthoesje of per 10 stuks in een tube.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.