2 troy ounce zilveren munt Phoenix antieke afwerking 2018

2 troy ounce zilveren munt Phoenix antieke afwerking 2018 2 troy ounce zilveren munt Phoenix 2018 2 oz zilveren munt Phoenix 2018 antieke afwerking 2 troy ounce zilveren munt Phoenix 2018 - box
2 troy ounce zilveren munt Phoenix antieke afwerking 2018
  • Prijs: € 189,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De 2 troy ounce zilveren Feniks munt is een prachtige munt met een antieke afwerking. De Chinese feniks wordt ook wel “de onsterfelijke koning van alle vogels” genoemd en is rijk aan symboliek. Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Phoenix 2018

De 2 troy ounce zilveren Feniks munt is een prachtige munt met een antieke afwerking. De Chinese feniks wordt ook wel “de onsterfelijke koning van alle vogels” genoemd en is rijk aan symboliek. Men geloofde namelijk dat de feniks verscheen in tijden van vrede en welvaart en belichaamt daarnaast de waarden van deugd, mededogen en vertrouwen. De Feniks munt heeft een diameter 40,5 mm en een beperkte oplage van 1.000 stuks. Daarnaast wordt de Feniks munt in Tuvalu als een wettig betaalmiddel beschouwd met een waarde van 2 dollar.

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 1.000 stuks
  • 2 Troy ounces (62,27 gram) puur zilver
  • Gedetailleerde afbeelding van een feniks

Design van de Feniks munt

De voorzijde van de Feniks munt toont Hare Majesteit Koningin Elizabeth II in combinatie met de nominale waarde van 2 dollar, het materiaal en gewicht. De achterzijde van de Feniks munt toont een gedetailleerde afbeelding van een feniks. Achter de feniks zijn wolken te zien en onder aan de munt is een bloem afgebeeld met daarin het Chinese symbool voor feniks erop.

Feniks

De feniks is een fabeldier rijk aan symboliek. Er werd onder andere door de Grieken geloofd dat feniksen in staat zijn om te herrijzen uit hun eigen as. Daarnaast werd er geloofd dat feniksen enkel verschenen in tijden van vrede en welvaart. In de Chinese cultuur staat de feniks voor het vrouwelijke geslacht op de wereld.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Phoenix antieke afwerking 2018
Gehalte 99,99%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2018

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review