Taal
2 troy ounce zilveren munt Phoenix antieke afwerking 2018

2 troy ounce zilveren munt Phoenix antieke afwerking 2018

De 2 troy ounce zilveren Feniks munt is een prachtige munt met een antieke afwerking. De Chinese feniks wordt ook wel “de onsterfelijke koning van alle vogels” genoemd en is rijk aan symboliek.
€ 189,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 189,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

2 troy ounce zilveren munt Phoenix 2018

De 2 troy ounce zilveren Feniks munt is een prachtige munt met een antieke afwerking. De Chinese feniks wordt ook wel “de onsterfelijke koning van alle vogels” genoemd en is rijk aan symboliek. Men geloofde namelijk dat de feniks verscheen in tijden van vrede en welvaart en belichaamt daarnaast de waarden van deugd, mededogen en vertrouwen. De Feniks munt heeft een diameter 40,5 mm en een beperkte oplage van 1.000 stuks. Daarnaast wordt de Feniks munt in Tuvalu als een wettig betaalmiddel beschouwd met een waarde van 2 dollar.

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 1.000 stuks
  • 2 Troy ounces (62,27 gram) puur zilver
  • Gedetailleerde afbeelding van een feniks

Design van de Feniks munt

De voorzijde van de Feniks munt toont Hare Majesteit Koningin Elizabeth II in combinatie met de nominale waarde van 2 dollar, het materiaal en gewicht. De achterzijde van de Feniks munt toont een gedetailleerde afbeelding van een feniks. Achter de feniks zijn wolken te zien en onder aan de munt is een bloem afgebeeld met daarin het Chinese symbool voor feniks erop.

Feniks

De feniks is een fabeldier rijk aan symboliek. Er werd onder andere door de Grieken geloofd dat feniksen in staat zijn om te herrijzen uit hun eigen as. Daarnaast werd er geloofd dat feniksen enkel verschenen in tijden van vrede en welvaart. In de Chinese cultuur staat de feniks voor het vrouwelijke geslacht op de wereld.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.