2 troy ounce zilveren munt mythen en legendes dragon 2021 Proof

2 troy ounce zilveren munt mythen en legendes dragon 2021 Proof zilveren munt mythen en legendes dragon 2021 Proof zilveren mythen en legendes dragon munt
2 troy ounce zilveren munt mythen en legendes dragon 2021 Proof
  • Prijs: € 159,00 per stuk
Maximaal 10 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De indrukwekkende Mythen en Legenden Dragon munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,99%) door de Perth Mint. De Perth Mint staat bekend om prachtige munten van uitstekende kwaliteit. Dat is in de Mythen en Legenden Dragon munt zeker terug te zien.

Lees verder

De indrukwekkende Mythen en Legenden Dragon munt is van Proof kwaliteit en geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,99%) door de Perth Mint. De Perth Mint staat bekend om prachtige munten van uitstekende kwaliteit. Dat is in de Mythen en Legenden Dragon munt zeker terug te zien. Naast een zeer indrukwekkend design bevat de munt een schitterend hoog reliëf. De Mythen en Legenden Dragon munt staat geheel in het teken van de draak. De draak wordt als een machtig mythisch dier gezien in de Chinese cultuur. Het dier dient als symbool voor overvloed en geluk. De draak op de munt ziet er daarom erg indrukwekkend uit en bevat veel details. De Mythen en Legenden Dragon munt heeft een diameter van 40,5 mm en oplage van 1.500 stuks wereldwijd. De prachtige Mythen en Legenden Dragon munt is erg rijk in detail en dit geeft de munt een schitterende uitstraling. De waanzinnige afbeelding van een draak doet de munt erg opvallen. 

Uitgelicht

  • Oplage van 1.500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Proof kwaliteit 

Design van de Mythen en Legenden Dragon munt 

De voorzijde van de Mythen en Legenden Dragon munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Op deze zijde van de munt is ook de nominale waarde, het land en jaar van uitgifte, gewicht en gehalte af te lezen. De achterzijde van de Mythen en Legenden Dragon munt toont een indrukwekkende afbeelding van een draak. De draak houdt een parel vast en dit staat symbool voor energie, kansen en onsterfelijkheid. De afbeelding bevat schitterende details die allemaal bij de draak en de betekenis ervan aansluiten. In de Chinese mythologie staat de draak namelijk als krachtig symbool voor overvloed en geluk. Ook is het “P” muntteken te zien, wat op alle munten van de Perth Mint terug te vinden is. Het prachtige design van de Mythen en Legenden Dragon munt maakt de munt erg uniek en geeft deze een schitterende uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review