2 troy ounce zilveren munt Monkey King 2020

2 troy ounce zilveren munt Monkey King 2020 2 troy ounce zilveren munt Monkey King 2020 2 troy ounce zilveren munt Monkey King 2020
2 troy ounce zilveren munt Monkey King 2020
  • Prijs: € 379,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

2 troy ounce zilveren munt Monkey King - Chinese goden mythologie Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Monkey King - Chinese goden mythologie

Nieuwe bi-metallic munt van 2020; de Niue Monkey King vs Erlang Shen - Chinese Gods Series. Deze munt is geslagen in een unieke combinatie van 2 troy ounce .999 zilver en 11,5 troy ounce .999 koper. Hierdoor krijgt de munt haar eigen unieke uitstraling.

Van deze munten is de oplage wereldwijd beperkt tot 500 stuks. Alle munten zijn geleverd inclusief een verzamelverpakking en het certificaat van echtheid.

Monkey King vs Erlang Shen

Erlang Shen, of Erlang, is een Chinese God die een derde, waarheid alziende, oog had midden in zijn voorhoofd. Dit kan een vergoddelijke versie zijn van een aantal folk helden uit China die hielpen reguleren van hevige overstromingen. Een latere bron uit het boedishme identifceert Erlang Shen als de 2e zoon van de hemelse koning Vaishravana. De Monkey King, in China bekend als Sun Wukong, is een legandarisch figuur uit China uit de 16e eeuw. De Monkey King was een aap geboren uit een steen met supernatuurlijke krachten.

Ontwerp van de munt

Op de munt is een afbeelding weergegeven waarbij de Monkey King in gevecht is met de god Erlang Shen. In het ontwerp is de aap aan de linkerkant weergegeven en Erlang Shen aan de rechterkant, hun gezichten zijn gescheiden door een goudkleurig Monkey King standbeeld. Op de achtergrond slaat de bliksem in achter de twee goden.

Uitgelicht

  • Unieke bi-metallic munt
  • Gelimiteerde oplage van 500 stuks
  • Antique Finish

Van deze munten is een gelimiteerde oplage geslagen van 500 stuks.
U kunt bij The Silver Mountain deze unieke munten bestellen zolang de voorraad strekt.

Lees minder

Specificaties

Gehalte 99,9%
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Nieuw-Zeeland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review