2 troy ounce zilveren munt Metalen bij 2023

2 troy ounce zilveren munt Metalen bij 2023

Deze bijzondere 2 troy ounce zilveren verzamelmunt is geslagen in 99,9% puur zilver en wordt geleverd in speciale geschenkverpakking met certificaat van echtheid. Het ontwerp van deze munt is afgeleid van het genre steampunk. 

€ 279,00
2 troy ounce zilveren munt Metalen bij 2023

2 troy ounce zilveren munt Metalen bij 2023

per stuk
1 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

Zilveren verzamelmunt Metalen bij

 

Deze zilveren verzamelmunt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) en heeft een diameter van wel 50 mm. Deze bijzondere munt heeft een oplage van slechts 500 stuks wereldwijd. De munt wordt geleverd in een speciale zwarte geschenkverpakking waarin de munt goed kan worden bewaard. Ook is er een certificaat van echtheid bijgevoegd in de verpakking.  

Het ontwerp van deze verzamelmunt is gebaseerd op Steampunk. Steampunk is een subgenre uit de jaren tachtig van de vorige eeuw dat verwijst naar de tijd dat stoomkracht een belangrijke energiebron was. Het thema is vaak te herkennen door het gebruik van machine(onderdelen) en andere technologieën als inspiratie voor kleding of andere voorwerpen. De metalen uitstraling van de honingbij op deze munt is een goed voorbeeld van steampunk. De gehele munt is daarnaast afgewerkt met een antieke uitstraling. Dit past ook bij de tijdgeest waarin steampunk is ontstaan. 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce zilveren verzamelmunt
  • Geslagen in 99,9% puur zilver
  • Geïnspireerd door het thema steampunk met antieke uitstraling
  • Oplage van 500 munten wereldwijd

Ontwerp zilveren metalen bij 2023

Ontwerp zilveren metalen bij 2023

Voorzijde

Op de voorkant van de munt is de invloed van steampunk goed zichtbaar. In het midden van de munt staat een zalmkleurige metalen bij afgebeeld met tandwielen op het lijfje. De bij zit op een bloem met boven haar een afbeelding van een roos. De roze kleur komt in het gehele ontwerp van de munt vaker terug en op de achtergrond zijn ook verkoperde honingraden te vinden. Dit maakt de munt een mooi geheel.

Ontwerp zilveren metalen bij 2023

Achterkant

Op de achterkant van deze munt zijn diverse opschriften toegevoegd die wat vertellen over de herkomst en waarde van deze verzamelmunt. Zo is bovenaan de nominale waarde van FIVE DOLLARS te vinden met eronder het wapenschild van de Niue eilanden. Onderaan staat het jaar van uitgifte 2023 benoemd. De rand is afgewerkt met een dikkere rand met schroefknopjes met rechtsonder in het klein het zilvergehalte Ag 999

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2023

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.