2 troy ounce zilveren munt Mandala panda 2021

2 troy ounce zilveren munt Mandala panda 2021 zilveren munt Mandala panda 2 troy ounce Mandala panda 2 troy ounce zilveren munt - antieke afwerking - 2021 2 troy ounce zilveren munt Mandala panda 2021 - boos
2 troy ounce zilveren munt Mandala panda 2021
  • Prijs: € 229,95 per stuk
Maximaal 9 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Mandala Panda munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 55 mm. De munt is de derde uitgave in de Mandala Art serie.

Lees verder

De Mandala Panda munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 55 mm. De munt is de derde uitgave in de Mandala Art serie. Deze serie staat in het teken van mandala en is ditmaal opgedragen aan de panda. Het gebruik van mandala maakt de Mandala Panda munt erg uniek. Om de munt nog bijzonderder te maken is er een Swarovksi kristal aan toegevoegd. Dit kristal dient als een schitterend detail. Ook heeft de Mandala Panda munt een antieke afwerking die goed bij het design aansluit. De nominale waarde van de Mandala Panda munt bedraagt $5 in Niue. De oplage van de munt is beperkt en slechts 500 stuks wereldwijd. Het design en kristal maken de Mandala Panda munt erg uniek. De Mandala Panda munt heeft een schitterende uitstraling en trekt zeker de aandacht. 

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Swarovski kristal 

Design van de Mandala Panda munt

De voorzijde van de Mandala Panda munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Deze zijde van de munt bevat ook al schitterende mandala details die erg goed bij de achterzijde aansluiten. De achterzijde van de Mandala Panda munt toont een panda die gecreëerd is doormiddel van een mandala. Ter detail is er een prachtig Swarovski kristal toegevoegd. De Mandala Panda munt bevat erg veel details die de munt zeer uniek maken. De munt heeft een prachtige uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Mandala panda 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review