2 troy ounce zilveren munt Mandala panda 2021

2 troy ounce zilveren munt Mandala panda 2021

De Mandala Panda munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 55 mm. De munt is de derde uitgave in de Mandala Art serie.

€ 229,95
2 troy ounce zilveren munt Mandala panda 2021

2 troy ounce zilveren munt Mandala panda 2021

per stuk
7 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

De Mandala Panda munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 55 mm. De munt is de derde uitgave in de Mandala Art serie. Deze serie staat in het teken van mandala en is ditmaal opgedragen aan de panda. Het gebruik van mandala maakt de Mandala Panda munt erg uniek. Om de munt nog bijzonderder te maken is er een Swarovksi kristal aan toegevoegd. Dit kristal dient als een schitterend detail. Ook heeft de Mandala Panda munt een antieke afwerking die goed bij het design aansluit. De nominale waarde van de Mandala Panda munt bedraagt $5 in Niue. De oplage van de munt is beperkt en slechts 500 stuks wereldwijd. Het design en kristal maken de Mandala Panda munt erg uniek. De Mandala Panda munt heeft een schitterende uitstraling en trekt zeker de aandacht.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 500 stuks
  • Geleverd met certificaat van echtheid

Ontwerp Mandala Panda munt

Ontwerp Mandala Panda munt

De voorzijde van de Mandala Panda munt toont een panda die gecreëerd is door middel van een mandala. Ter detail is er een prachtig Swarovski kristal toegevoegd. De Mandala Panda munt bevat erg veel details die de munt zeer uniek maken. De munt heeft een prachtige uitstraling. 

Ontwerp Mandala Panda munt

De achterzijde van de Mandala Panda munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Deze zijde van de munt bevat ook al schitterende mandala details die erg goed bij de voorzijde aansluiten.

Verpakking

Verpakking

Deze prachtige 2 Oz zilveren munt is de derde uitgave in de serie "Mandala Art" en toont een prachtige Panda, versierd met Swarovski Crystal-inzetstukken. De munt heeft een ongelofelijk hoog reliëf, heeft een prachtig design, heeft een Antique Finish kwaliteit en wordt geleverd in een etui, samen met het Certificaat van Echtheid. Beperkte oplage tot slechts 500 stuks wereldwijd!

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.