Aanbieding

2 troy ounce zilveren munt Mandala Owl - antieke afwerking 2020

2 troy ounce zilveren munt Mandala Owl - antieke afwerking 2020 2 troy ounce zilveren munt Mandala Owl 2020 - achterkant Mandala Owl 2 troy ounce zilveren munt 2020 2 troy ounce zilveren munt Mandala Owl 2020 - doos
2 troy ounce zilveren munt Mandala Owl - antieke afwerking 2020
  • Prijs: € 239,00 per stuk
Maximaal 3 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Mandala Owl munt is een 2 Troy ounce zilveren munt die twee krachtige symbolen weergeeft, een mandala en een uil. De Mandala Owl munt heeft een antieke afwerking en een lage oplage van slechts 500 stuks. De diameter van de munt is 55,00 mm. De Mandala Owl munt is een legaal betaalmiddel in Niue en heeft een waarde van 5 dollar. Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Mandala Owl - antieke afwerking 2020

De Mandala Owl munt is een 2 Troy ounce zilveren munt die twee krachtige symbolen weergeeft, een mandala en een uil. De Mandala Owl munt heeft een antieke afwerking en een lage oplage van slechts 500 stuks. De diameter van de munt is 55,00 mm. De Mandala Owl munt is een legaal betaalmiddel in Niue en heeft een waarde van 5 dollar.

Uitgelicht

  • Oplage van slechts 500 stuks
  • 2 Troy ounce (62,200 gram) puur zilver (99,99%)
  • Bevat een Swarovski kristal

Design van de Mandala Owl munt

De achterzijde van de Mandala Owl munt toont een afbeelding van een uil gecreëerd door middel van mandala motieven Als kers op de taart bevat de uil een Swarovski kristal. De voorzijde van de Mandala Owl bevat een beeltenis van Koningin Elizabeth II.

Mandala

De term Mandala is afkomstig van het Sanskriet Woord dat “cirkel” betekent en staan symbool voor heelheid of volledigheid. Mandela wordt veel gebruikt in de Tibetaanse boeddhisme, maar heeft oorspronkelijk een hindoeïstische oorsprong. Uilen mandala’s symboliseren de mysterieuze aard van mensen en hun vooruitziende blik om het onbekende te voorspellen. Uilen zelf, symboliseren wijsheid, intelligentie, vooruitziende blik en mysterie.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Mandala Owl - antieke afwerking 2020
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review