2 troy ounce zilveren munt Majestueuze Adelaar Zwart 2020 Proof

2 troy ounce zilveren munt Majestueuze Adelaar Zwart Proof - box 2 troy ounce zilveren munt Majestueuze Adelaar Zwart Proof 2020 zilveren munt Majestueuze Adelaar Zwart Proof
2 troy ounce zilveren munt Majestueuze Adelaar Zwart Proof - box
  • Prijs: € 299,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Adelaar munt is een indrukwekkende puur zilveren munt met een gewicht van 2 troy ounce. De diameter van de Adelaar munt is 38,61 mm.

Lees verder

De Adelaar munt is een indrukwekkende puur zilveren munt met een gewicht van 2 troy ounce. De diameter van de Adelaar munt is 38,61 mm. De adelaar staat symbool voor kracht, leiderschap en visie. Dankzij Smartminting-technologie en hoge reliëf komt de adelaar prachtig naar voren. Het is een zeer indrukwekkende afbeelding en is rijk in detail. De Adelaar munt heeft Proof kwaliteit en een beperkte oplage van 999 stuks. De Adelaar munt heeft een zeer indrukwekkende uitstraling. Het dier ziet er machtig uit. De Adelaar munt komt dankzij de vele details schitterend naar voren. 

Uitgelicht

  • Oplage van 999 stuks stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Bevat een hoog reliëf

Design van de Adelaar munt

De voorzijde van de Adelaar munt toont het Mongoolse wapen. Daarnaast zijn ook de nominale waarde, fijnheid van het zilver, het gewicht en het land van uitgifte af te lezen. De klauwen van de adelaar zijn op indrukwekkende wijze te zien. De klauwen houden een pijl vast. Op de achterzijde van de Adelaar munt zijn twee adelaarskoppen te zien. Een daarvan is erg indrukwekkend en komt prachtig naar voren. Dankzij de vele details zijn zelfs de veren goed te zien. De Adelaar munt ziet er erg prachtig uit en valt erg op. 

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Majestueuze Adelaar Zwart Proof - box
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review