2 troy ounce zilveren munt Majestueuze Adelaar Zwart 2020 Proof

2 troy ounce zilveren munt Majestueuze Adelaar Zwart 2020 Proof

De Adelaar munt is een indrukwekkende puur zilveren munt met een gewicht van 2 troy ounce. De diameter van de Adelaar munt is 38,61 mm.

€ 299,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 299,95
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Gegarandeerde terugkoopgarantie

De Adelaar munt is een indrukwekkende puur zilveren munt met een gewicht van 2 troy ounce. De diameter van de Adelaar munt is 38,61 mm. De adelaar staat symbool voor kracht, leiderschap en visie. Dankzij Smartminting-technologie en hoge reliëf komt de adelaar prachtig naar voren. Het is een zeer indrukwekkende afbeelding en is rijk in detail. De Adelaar munt heeft Proof kwaliteit en een beperkte oplage van 999 stuks. De Adelaar munt heeft een zeer indrukwekkende uitstraling. Het dier ziet er machtig uit. De Adelaar munt komt dankzij de vele details schitterend naar voren. 

Uitgelicht

  • Oplage van 999 stuks stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Bevat een hoog reliëf

Design van de Adelaar munt

De voorzijde van de Adelaar munt toont het Mongoolse wapen. Daarnaast zijn ook de nominale waarde, fijnheid van het zilver, het gewicht en het land van uitgifte af te lezen. De klauwen van de adelaar zijn op indrukwekkende wijze te zien. De klauwen houden een pijl vast. Op de achterzijde van de Adelaar munt zijn twee adelaarskoppen te zien. Een daarvan is erg indrukwekkend en komt prachtig naar voren. Dankzij de vele details zijn zelfs de veren goed te zien. De Adelaar munt ziet er erg prachtig uit en valt erg op. 

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.