2 troy ounce zilveren munt Lunar jaar van de Os 2021 Proof

2 troy ounce zilveren munt Lunar jaar van de Os 2021 Proof 2 oz zilveren munt Lunar jaar van de Os 2021 Proof 2 troy ounce zilveren munt Lunar jaar van de Os 2021 Proof - 2de editie 2 troy ounce zilveren munt Lunar jaar van de Os 2021 Proof - doos
2 troy ounce zilveren munt Lunar jaar van de Os 2021 Proof
  • Prijs: € 129,50 per stuk
Maximaal 11 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De munt is in 2021 uitgegeven en dit is namelijk, volgens de Chinese dierenriem kalender, het jaar van de os. De Lunar munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 40,69 mm.

Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Lunar jaar van de Os 2021 Proof

Deze Lunar munt is uitgegeven door de Royal Australian Mint en staat geheel in het teken van de os. De munt is in 2021 uitgegeven en dit is namelijk, volgens de Chinese dierenriem kalender, het jaar van de os. De Lunar munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 40,69 mm. In Australië wordt de Lunar munt als een wettig betaalmiddel beschouwd en heeft daarom een nominale waarde van $2. De oplage van de Lunar munt is 1.888 stuks wereldwijd. De Lunar munt heeft een prachtige uitstraling en is rijk in detail.

Uitgelicht

  • Oplage van 1.888 stuks 
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Geslagen door de Royal Australian Mint

Design van de Lunar munt

De voorzijde van de Lunar munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Langs de rand zijn de nominale waarde, het gewicht, gehalte en het jaar en land van uitgifte af te lezen. De achterzijde van de Lunar munt toont een schitterende afbeelding van een os met haar kalf. De afbeelding bevat veel sierlijke details en heeft een prachitge uitstraling. 

Chinese dierenriem kalender

De Chinese dierenriem kalender is een kalender waarin 12 dieren zijn weergegeven. De Chinese dierenriem kalender duurt 12 jaar en herhaalt zich daarna weer. Welk dier uit de dierenriem kalander u bent hangt af van uw geboortejaar. Ieder dier wordt geassocieerd met bepaalde kenmerken en er wordt aangenomen dat uw persoonlijkheid samenhangt met het dier dat bij uw geboortejaar hoort.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Lunar jaar van de Os 2021 Proof
Producent Perth Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Proof
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review