2 troy ounce zilveren munt Lü Bü strijd 3 helden 2021 - antieke afwerking

2 troy ounce zilveren munt Lü Bü strijd 3 helden 2021 2 troy ounce zilveren munt Lü Bü strijd 3 helden 2021 - achterkant 2 troy ounce zilveren munt Lü Bü strijd 3 helden 2021 - verpakking
2 troy ounce zilveren munt Lü Bü strijd 3 helden 2021
  • Prijs: € 399,00 per stuk
Maximaal 1 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De 2 troy ounce zilveren Lü Bù munt is een gedetailleerde munt die de slag bij Lü Bù weergeeft. Er is erg veel te zien op de munt en dit geeft deze een erg indrukwekkende en unieke uitstraling. De nieuwe munttechniek “Bi-Metal Plus is gebruikt om de munt een indrukwekkend formaat en gewicht te geven. De Lü Bù munt heeft namelijk een diameter van 80 mm. De Lü Bù munt heeft een beperkte oplage van slechts 888 stuks. Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Lü Bü strijd 3 helden 2021

De 2 troy ounce zilveren Lü Bù munt is een gedetailleerde munt die de slag bij Lü Bù weergeeft. Er is erg veel te zien op de munt en dit geeft deze een erg indrukwekkende en unieke uitstraling. De nieuwe munttechniek “Bi-Metal Plus is gebruikt om de munt een indrukwekkend formaat en gewicht te geven. De Lü Bù munt heeft namelijk een diameter van 80 mm. De Lü Bù munt heeft een beperkte oplage van slechts 888 stuks.

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 888 stuks
  • 2 Troy ounces (62,27 gram) puur zilver
  • Gedetailleerde afbeelding van de slag van Lü Bù

Design van de Lü Bù munt

Op de voorzijde van de Lü Bù munt is de stempel van de legendarische Heirloom Seal of the Realm te zien. ‘受命於天, 既壽永昌’ vertaald zich naar “met het mandaat uit de hemel, moge de keizer een lang en voorspoedig leven leiden”. Dit is gegraveerd in een prachtig roodachtige tint. De achterzijde van de Lü Bù munt heeft een indrukwekkende uitstraling. Lü Bù is prominent aanwezig in het zilver. De 3 helden zijn afgebeeld in een verouderde goudtint terwijl zij Lü Bù naderen. De achterzijde is rijk in details. Zelfs de texturen van de manen van de paarden en de gezichtsuitdrukkingen van de krijgers zijn te zien. Ieder detail komt tot zijn recht dankzij een ultrahoog reliëf.

De slag van Lü Bù tegen de 3 helden Liú Bèi, Guān Yǔ en Zhāng

De slag van Lü Bù tegen de 3 helden Liú Bèi, Guān Yǔ en Zhāng vond plaats bij een militair uitkijkpunt dat erg gewild was. Dit militair uitkijkpunt heette Hu Lao-pas of “Tiger Gate”. De 3 helden kwamen een poging doen om Lü Bù en zijn Rode Haas te verslaan.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Lü Bü strijd 3 helden 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review