2 troy ounce zilveren munt leeuwin 2021

2 troy ounce zilveren munt leeuwin 2021 - anteke afwerking 2 troy ounce zilveren munt leeuwin zilveren munt leeuwin 2021 antieke afwerking 2 troy ounce zilveren munt leeuwin 2021 - doos
2 troy ounce zilveren munt leeuwin 2021 - anteke afwerking
  • Prijs: € 259,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De indrukwekkende Leeuwin munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%). De Leeuwin munt maakt deel uit van de Wildlife in the Moonlight serie.

Lees verder

De indrukwekkende Leeuwin munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%). De Leeuwin munt maakt deel uit van de Wildlife in the Moonlight serie. Zoals de naam al verklapt is de munt opgedragen aan de leeuwin. De Leeuwin munt heeft een prachtige uitstraling en antieke afwerking. Het hoge reliëf en de selectieve vergulding maken de munt nog indrukwekkender. De Leeuwin munt heeft erg beperkte oplage van slechts 500 stuks wereld. Daarnaast heeft de munt ook een nominale waarde in Niue van $5. De Leeuwin munt ziet er schitterend uit en is perfect voor wie van leeuwen houdt. De leeuwin straalt trots uit en is op een machtige wijze afgebeeld. Dankzij de verschillende details en selectieve vergulding trekt de Leeuwin munt zeker de aandacht. 

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Selectieve vergulding 

Design van de Leeuwin munt

De voorzijde van de Leeuwin munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Op deze zijde van de munt is ook de nominale waarde, het land en jaar van uitgifte, gewicht en gehalte af te lezen. De achterzijde van de Leeuwin munt toont een indrukwekkende afbeelding van een leeuwin. De leeuwin is op een boomstam te zien. De maan is selectief verguld en trekt daarom erg de aandacht. De afbeelding bevat veel details. Hierdoor is zelfs de vacht van de leeuwin goed te zien. Dankzij deze details komt de leeuwin op prachtige wijze naar voren. De Leeuwin munt heeft een schitterende uitstraling en een prachtige antieke afwerking. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt leeuwin 2021 - anteke afwerking
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review