Ontdek onze nieuwe huiskoerier: gratis levering binnen Nederland voor elke bestelling t/m 31 december 2022
Taal
2 troy ounce zilveren munt Latitude 30 Noordmasker 2021

2 troy ounce zilveren munt Latitude 30 Noordmasker 2021

De Noordmasker munt is een zeer indrukwekkende munt met een unieke vorm. De Noordmasker munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een afmeting van 38 x 60 mm.

€ 289,95
2 troy ounce zilveren munt Latitude 30 Noordmasker 2021

2 troy ounce zilveren munt Latitude 30 Noordmasker 2021

7 op voorraad
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestelling

De Noordmasker munt is een zeer indrukwekkende munt met een unieke vorm. De Noordmasker munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een afmeting van 38 x 60 mm. De afmetingen zijn niet gelijk aangezien de munt niet rond is maar in de vorm van een masker. De Noordmasker munt is opgedragen aan het mysterie rondom Sanxingdui. Sanxingdui is een archeologische vindplaats waar verschillende indrukwekkende vondsten zijn gedaan, waaronder bronzen boorwerpen. Deze bronzen voorwerpen waren onder andere mannelijke sculpturen of dieren. De plaats zelf is als het oude koninkrijk “Shu” geïdentificeerd, maar het is onduidelijk waar de bevolking heen is gegaan. Dit is een Chinees mysterie. Naast een unieke vorm heeft de Noordmasker munt een antieke afwerking die erg goed aansluit bij de archeologische achtergrond van de munt. Daarnaast is de Noordmasker munt deels verguld, wat de munt een schitterende uitstraling geeft. De oplage van de munt is beperkt en bedraagt 500 stuks. Omdat de Noordmasker munt als wettig betaalmiddel dient in Niue heeft deze een nominale waarde van $5. Het verhaal achter de Noordmasker munt is erg indrukwekkend en interessant, dit draagt bij aan de uitstraling van de munt en maakt deze erg prachtig en mysterieus.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 500 stuks
  • Geleverd met certificaat van echtheid

Ontwerp Noordmasker munt

Ontwerp Noordmasker munt

Het mysterie van Sanxingdui is erg interessant en dit is terug te zien aan de Noordmasker munt.

De voorzijde van de Noordmasker munt toont een masker dat gevonden is in Sanxingdui. Het vergulde detail doet de Noordmasker munt erg opvallen. Het masker ziet er daarnaast erg mysterieus uit en zal daarom zeker de aandacht trekken. De Noordmasker munt heeft een schitterende uitstraling en is erg uniek dankzij de vorm en het achtergrondverhaal van de munt.

Ontwerp Noordmasker munt

De achterzijde van de Noordmasker munt toont een kaart. Op deze kaart zijn verschillende archeologische vondsten te zien. Ook is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien.

Over de munt

Over de munt

Deze 2 troy ounce zilveren munt is opgedragen aan de natuurlijke fenomenen van de aarde, in dit geval - de Mysteries Of The World Latitude 30 North. De munt heeft een vreemde vorm, een Antique Finish kwaliteit, is verguld en wordt geleverd in een bijpassende doos, samen met het certificaat van echtheid. Beperkte oplage tot 500 stuks wereldwijd.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.