2 troy ounce zilveren munt Jurassic World 2021

2 troy ounce zilveren munt Jurassic World 2021 2 troy ounce zilveren munt Jurassic World 2021 2 troy ounce zilveren munt Jurassic World 2021 2 troy ounce zilveren munt Jurassic World 2021
2 troy ounce zilveren munt Jurassic World 2021
  • Prijs: € 249,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Deze prachtige Jurassic World munt is er een die u nog niet eerder heeft gezien. Doormiddel van een innovatieve manier is deze Jurassic World munt geslagen in een geheel nieuwe techniek, met hoog reliëf, om een gefossiliseerde uitstraling te creëren. Dit past perfect bij het Jurassic World thema. De Jurassic World munt heeft een diameter van 40 mm en wordt in Nieuw-Zeeland gezien als wettig betaalmiddel met een waarde van 5 dollar. De Jurassic World munt is een zeldzame munt aangezien deze een enorm lage oplage van maar 500 stuks heeft. Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Jurassic World 2021

Deze prachtige Jurassic World munt is er een die u nog niet eerder heeft gezien. Doormiddel van een innovatieve manier is deze Jurassic World munt geslagen in een geheel nieuwe techniek, met hoog reliëf, om een gefossiliseerde uitstraling te creëren. Dit past perfect bij het Jurassic World thema. De Jurassic World munt heeft een diameter van 40 mm en wordt in Nieuw-Zeeland gezien als wettig betaalmiddel met een waarde van 5 dollar. De Jurassic World munt is een zeldzame munt aangezien deze een enorm lage oplage van maar 500 stuks heeft.

Uitgelicht

  • Enorm lage oplage van 500 stuks
  • 2 Troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Bevat een gefossiliseerde uitstraling dankzij een geheel nieuwe techniek

Design van de Jurassic World munt

De Jurassic World munt heeft een verweerde gefossiliseerde uitstraling. De voorzijde van de Jurassic World munt toont een afbeelding van Koningin Elizabeth II in combinatie met de waarde van de munt (5 dollar) en het jaar van uitgifte (2021). De achterzijde van de Jurassic World munt bevat het Jurassic World logo gecreëerd doormiddel van een nieuwe techniek.

Jurassic World

Jurassic World is een Amerikaanse science fiction film die uitgekomen is in 2015. Jurassic World is de vierde editie van de filmreeks. De film staat vooral in het teken van dinosaurussen.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Jurassic World 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review