Taal
2 troy ounce zilveren munt Hygeia 2021

2 troy ounce zilveren munt Hygeia 2021

De 2 troy ounce zilveren Hygeia munt is een prachtige 2 troy ounce puur zilveren munt met een diameter van 50 mm. Hygeia is de Romeinse godin van de persoonlijke gezondheid en geneeskunde. De munt staat geheel in het teken van haar.
€ 249,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 249,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
2 troy ounce zilveren munt Hygeia 2021

2 troy ounce zilveren munt Hygeia 2021

De 2 troy ounce zilveren Hygeia munt is een prachtige 2 troy ounce puur zilveren munt met een diameter van 50 mm. Hygeia is de Romeinse godin van de persoonlijke gezondheid en geneeskunde. De munt staat geheel in het teken van haar. Het verfijnde ontwerp en een schitterende Swarovski kristal geven de munt een prachtige uitstraling. De oplage van de Hygeia munt is 500 stuks. De Hygeia munt heeft een nominale waarde van 10 cedis aangezien de munt in Ghana als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 500 stuks
  • Geleverd met certificaat van echtheid

Deze munt bevat een swarovski kristal

Ontwerp Hygeia munt

Ontwerp Hygeia munt

Op de voorzijde is Hygeia afgebeeld. Hygeia werd in de klassieke beeldhouwkunst afgebeeld met een slang in haar armen en dat is hier ook het geval. Ze voedt de slang een kom met water dat een geneeskrachtig drankje voorstelt. Hiermee geneest ze de slang. Op de achtergrond zijn vogels te zien, wat symbool staat voor vrijheid en het eeuwige leven. Het prachtige Swarovski kristal dient als een fraai detail en springt er enorm uit. De munt heeft een verfijnde maar verbluffende uitstraling, rijk in details.

Ontwerp Hygeia munt

De achterzijde van de Hygeia munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De rand van de munt bevat een prachtig detail van bladeren, wat aansluit bij de achterzijde.

Over deze munt

Deze prachtige 2 Oz zilveren munt is opgedragen aan Hygeia, de Griekse godin van goede gezondheid en geneeskunde. De munt heeft een Antique Finish kwaliteit, een prachtige Swarovski kristallen inzet en wordt geleverd in een etui, samen met het Certificaat van Echtheid. Beperkte oplage van slechts 500 stuks wereldwijd.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.