2 troy ounce zilveren munt Hygeia 2021

2 troy ounce zilveren munt Hygeia 2021 2 oz zilveren munt Hygeia 2021 Hygeia zilveren munt Zilveren munt Hygeia 2021
2 troy ounce zilveren munt Hygeia 2021
  • Prijs: € 249,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De 2 troy ounce zilveren Hygeia munt is een prachtige 2 troy ounce puur zilveren munt met een diameter van 50 mm. Hygeia is de Romeinse godin van de persoonlijke gezondheid en geneeskunde. De munt staat geheel in het teken van haar. Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Hygeia 2021

De 2 troy ounce zilveren Hygeia munt is een prachtige 2 troy ounce puur zilveren munt met een diameter van 50 mm. Hygeia is de Romeinse godin van de persoonlijke gezondheid en geneeskunde. De munt staat geheel in het teken van haar. Het verfijnde ontwerp en een schitterende Swarovski kristal geven de munt een prachtige uitstraling. De oplage van de Hygeia munt is 500 stuks. De Hygeia munt heeft een nominale waarde van 10 cedis aangezien de munt in Ghana als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd.

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Bevat een Swarovski kristal

Design van de Hygeia munt

De voorzijde van de Hygeia munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De rand van de munt bevat een prachtig detail van bladeren, wat aansluit bij de achterzijde. Op de achterzijde is Hygeia afgebeeld. Hygeia werd in de klassieke beeldhouwkunst afgebeeld met een slang in haar armen en dat is hier ook het geval. Ze voedt de slang een kom met water dat een geneeskrachtig drankje voorstelt. Hiermee geneest ze de slang. Op de achtergrond zijn vogels te zien, wat symbool staat voor vrijheid en het eeuwige leven. Het prachtige Swarovski kristal dient als een fraai detail en springt er enorm uit. De munt heeft een verfijnde maar verbluffende uitstraling, rijk in details.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Hygeia 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review