2 troy ounce zilveren munt honingbij 2021

honingbij 2 troy ounce zilveren munt 2 troy ounce zilveren munt honingbij 2021 zilveren munt honingbij 2 troy ounce zilveren munt honingbij - antieke afwerking zilveren munt honingbij 2021 - doos 2 troy ounce zilveren munt honingbij 2021 - doos
honingbij 2 troy ounce zilveren munt
  • Prijs: € 259,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Honingbij munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 45 mm. De Honingbij munt is selectief verguld en beschikt over een schitterende antieke afwerking.

Lees verder

De prachtige Honingbij munt staat in het teken van de honingbij. De honingbij speelt namelijk een belangrijke rol in de natuur. De Honingbij munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 45 mm. De Honingbij munt is selectief verguld en beschikt over een schitterende antieke afwerking. Dit geeft de munt een schitterende uitstraling. Ook heeft de Honingbij munt een nominale waarde van $5 in Niue. De oplage van de Honingbij munt is beperkt en bedraagt 500 stuks wereldwijd. De Honingbij munt heeft een schitterende uitstraling en is rijk aan details. Het is zeker een munt die de aandacht zal trekken

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Selectieve vergulding

Design van de Honingbij munt

De voorzijde van de Honingbij munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis is een schitterend detail te zien die bij de bijenkorf van de achterzijde aansluit. De achterzijde van de Honingbij munt toont een bijenkorf met daarop bijen. De vele details doen de afbeelding net echt lijken. Selectieve vergulding is gebruikt om honing aan te duiden. Dit is een erg opvallend en prachtig detail. De Honingbij munt is een munt met prachtige details en een schitterende uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

honingbij 2 troy ounce zilveren munt
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review