Taal
2 Troy ounce zilveren munt Germania 2021

2 Troy ounce zilveren munt Germania 2021

De Germania munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,99%). De diameter is 50 mm en de nominale waarde van 10 mark.

€ 102,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 102,50
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
2 Troy ounce zilveren munt Germania 2021

Germania 2 troy ounce zilveren munt 2021

Op het ontwerp van de zilveren Germania munt uit 2021 staat de patriottische strijdster Germania afgebeeld. De zilveren Germania munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,99%). De munt is geslagen door Germania Mint, een privaat munthuis uit Polen. De term Germania komt vanuit het Latijn en staat voor Germany, het Engelse woord voor Duitsland. De 2021 versie van de Germania heeft een gelimiteerde oplage van 2,500 stuks.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 62,2 gram puur zilver (99,99%)
  • Gelimiteerde oplage van 2,500 stuks
  • Geleverd met certificaat van echtheid

Ontwerp Germania munt

Ontwerp Germania munt

De voorzijde van de munt van 2021 blijft ongewijzigd en toont de beeltenis van de Germania Mint met een tweekoppige adelaar die bliksemschichten vasthoudt, omringd door olijftakken. De adelaar is een symbool uit de Germaanse mythologie en wordt geassocieerd met Janus - de god van alle oorsprongen, beschermer van poorten en bruggen, de beschermheer van allianties. De tegenover elkaar liggende adelaarskoppen symboliseren het verleden en de toekomst.

Ontwerp Germania munt

Op de acherzijde van de munt is Dame Germania afgebeeld, in een gedurfde pose op de boeg van een zeilschip. Zij begeleid haar volk op een reis naar een wilde zee, traditioneel gekroond met een lauwerkrans, in haar harnas en vallende doek. In haar handen houdt zij het keizerlijke zwaard Reichsschwert vast en een in de wind wapperende vlag. Wat de munt van 2021 bijzonder maakt, is het breder wordende perspectief van de voorzijde op de volgende munten in de serie - 1, 2, 10 troy ounce.

Verpakking

Verpakking

Bij het maken van munten is het voor Germania Mint net zo belangrijk om ze een veilige en elegante verpakking te geven. Daarom zit elk muntstuk in een speciale capsule met de vorm van een lens, waardoor de munt nog beter te bewonderen is. Het Certificaat van Echtheid dat bij elke set wordt geleverd, bevat alle noodzakelijke informatie en garandeert de originaliteit van de munt.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021
Producent

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.